تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود

  • کد خبر: ۲۰۹۲۲۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود
بعد از خبر کاشت موفقیت آمیز تراشه نورالینک در مغز انسان رقابت در این حوزه داغ شده است.
کاظم کلانتری
خبرنگار کاظم کلانتری

به گزارش شهرآرانیوز - چین در گام جدید خود در حوزه فناوری، یک جدول زمانی برای توسعه «رابط مغز و کامپیوتر» منتشر کرده و پیش‌بینی کرده محصولاتی را در این زمینه تا اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی‌ای که روز گذشته منتشر شد، چین «رابط مغز و کامپیوتر» را یکی از محصولات نوآورانه خود معرفی کرده است. وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین نوشته است که این کشور در چند سال آینده، قصد دارد به فناوری‌های کلیدی و دستگاه‌های اصلی ارتباط مغز و کامپیوتر، تراشه‌های مغزی و مدل‌های عصبی دست یابد.

با فناوری کاشت تراشه در مغز می‌توان تمام امکانات یک گوشی هوشمند را در سر فرد قرار داد و دیگر برای وب‌گردی نیازی به حرکت دادن ماهیچه‌ها نخواهد بود. این یک واقعیت آخرالزمانی است که هم چین و هم ایلان ماسک سال‌ها روی آن کار کرده‌اند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین می‌گوید که مایل است چندین محصول رابط مغزی با استفاده آسان را توسعه دهد. این وزارتخانه خاطرنشان کرده که فناوری تراشه مغزی می‌تواند در رانندگی بدون راننده، واقعیت مجازی و توانبخشی پزشکی استفاده شود.

سال گذشته، دولت چین یک آزمایشگاه ۶۰ نفره را افتتاح کرد که کاملاً بر روی رابط‌های مغز و ماشین متمرکز بود. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، این آزمایشگاه در درجه اول بر تبدیل تحقیقات خود به کاربری‌های عملی متمرکز است که می‌تواند با نورالینک ماسک رقابت کند.

محققان چینی همچنین یک دستگاه کامپیوتری ساخته‌اند که از طریق گوش داخلی به مغز شما متصل می‌شود. 

توسعه نورالینک برای قراردادن تراشه در مغز انسان بسیار مهم است، اما این فناوری هنوز در مراحل اولیه است. شرکت ماسک معتقد است که رابط‌های مغز و کامپیوتر می‌تواند به افراد دارای معلولیت کمک کند. نورالینک از افراد مبتلا به فلج، ناشنوایی یا نابینا خواست تا اولین کسانی باشند که در تحقیات کاشت تراشه‌های مغزی شرکت کنند.

با رابط‌های مغز و کامپیوتر، مانع بیولوژیکی بین انسان و تکنولوژی پاک می‌شود. فناوری دسترسی نامحدود به افکار شما خواهد داشت و به طور بالقوه می‌تواند همه چیز‌هایی را که در مورد شما وجود دارد بیاموزد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->