تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی به دلیل کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند
سرخط خبرها

اذعان دوباره نتانیاهو به اختلاف با آمریکا

  • کد خبر: ۲۱۰۱۱۱
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۵
اذعان دوباره نتانیاهو به اختلاف با آمریکا
درپی انتقاد وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی از رئیس جمهور آمریکا، نخست‌وزیر این رژیم نیز به وجود اختلافات میان واشنگتن و تل‌آویو اذعان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات برخی مقامات رژیم صهیونیستی درباره مهار «ایتامار بن گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی این رژیم گفت: من برای مدیریت روابط خود با آمریکا نیازی به کمک ندارم.

نتانیاهو افزود: ما از حمایت دولت آمریکا به رهبری جو بایدن قدردانی می‌کنیم و این بدان معنا نیست که ما هیچ اختلافاتی نداریم.

پیشتر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با این ادعا که دولت کنونی آمریکا به دنبال کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه است، گفت که اگر «دونالد ترامپ» رییس جمهور این کشور بود، شرایط کاملا متفاوت و بهتر بود.

ایتامار بن گویر در گفتگو با روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» افزود: «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به جای حمایت کامل از ما، دنبال ارائه کمک‌های بشردوستانه و ارسال سوخت به مردم غزه است و اگر ترامپ به جای وی در قدرت بود، رفتار آمریکا در این ارتباط کاملا فرق می‌کرد.

بنیامین نتانیاهو در بخش دیگری از اظهاراتش با تکرار توهم نابودی جنبش حماس ادامه داد: ما قبل از رسیدن به همه اهداف خود ازجمله؛ از بین بردن حماس و بازگرداندن گروگان‌ها (اسرای صهیونیست در غزه) به جنگ پایان نخواهیم داد.

نتانیاهو همچنین ادعا‌های بی‌پایه و اساس خود علیه آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) را تکرار کرد و مدعی شد: آنروا بخشی از مشکل است، نه راه حل و زمان آن رسیده است که آن را با یک نهاد دیگر جایگزین کنیم.

دولت دموکرات بایدن از ابتدای روی کار آمدن کابینه راست‌گرای نتانیاهو، درباره حضور صهیونیست‌های تندرو در این کابینه هشدار داد و خواهان اخراج آن‌ها از کابینه شد.

بایدن و بسیاری از متحدان تل آویو در کشور‌های غربی معتقدند که حضور تندرو‌ها در کابینه رژیم صهیونیستی موجب گرایش بیشتر جوانان فلسطینی به مقاومت و در نتیجه تسریع در فروپاشی این رژیم می‌شود.

مقامات دولت بایدن از ابتدای جنگ غزه نیز ضمن حمایت تمام عیار از رژیم صهیونیستی، همواره بر پرهیز از تندروی علیه مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری تاکید کردند، زیرا نگران شکل گیری انتفاضه جدیدی در سرزمین‌های اشغالی هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->