نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

عزت‌اللهی: می‌خواهیم برای مردممان بجنگیم

  • کد خبر: ۲۱۰۴۷۲
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷
عزت‌اللهی: می‌خواهیم برای مردممان بجنگیم
سعید عزت اللهی گفت: بازی ژاپن با همه شیرینی‌ای که داشت برای ما تمام شده و می‌خواهیم با تمام وجودمان مقابل قطر بازی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران فردا (چهارشنبه) ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه الثمامه به دیدار قطر می‌رود تا در صورت پیروزی برابر این حریف به فینال جام ملت‌های آسیا راه یابد. سعید عزت‌اللهی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری قبل از بازی با قطر اظهار کرد: در ابتدا جا دارد از کشور قطر به خاطر برگزاری این جام تشکر کنم که بعد از جام جهانی این تورنمنت را برگزار کردند. جا دارد به خاطر صعودشان به نیمه‌نهایی تبریک بگویم. قطر به خاطر امتیاز میزبانی و مدافع عنوان قهرمانی بودن، انگیزه بالایی دارد. ما کاملا به آن‌ها احترام می‌گذاریم و می‌دانیم بازی سختی خواهیم داشت. ما دوره قبل هم به نیمه‌نهایی رسیدیم و می‌دانیم این مرحله چقدر سخت است. بازی ژاپن با همه شیرینی‌ای که داشت برای ما تمام شده و ما فردا می‌خواهیم با تمام وجودمان مقابل قطر بازی کنیم و برای مردممان بجنگیم و موجبات شادی را فراهم کنیم.

انتخاب داور عرب عجیب است

او ادامه داد: چند مورد وجود دارد. اول زمان استراحت که به بازیکنان فشار زیادی وارد کرد و کار بازیکنان و کادر پزشکی را سخت کرد و نکته بعدی، برای ما علامت سوال است که چرا داور عرب برای بازی گذاشتند؟ این عجیب است، چون قطر یکی از کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس است. این‌ها مواردی است که ما انتظارات بیشتری داشتیم و امیدواریم در آینده به آن فکر شود. با این حال ایران دارای یک کادر حرفه‌ای است که با تمرکز کامل وارد زمین می‌شود و هدف ما پیروزی مقابل قطر و شاد کردن دل مردممان است.

بازی با ژاپن برای ما تمام شده است

ملی‌پوش فوتبال ایران در ادامه گفت: مانند آقای قلعه‌نویی، ما هم تجربه تورنمنت‌های گذشته را داریم و اگر بخواهیم در باد پیروزی بخوابیم، لطمه می‌بینیم. بازی با ژاپن تمام شده و ما از دیروز که ریکاوری کردیم و تمام توان و تمرکزمان برای بازی با قطر است. همچنین جلسه آنالیزی داشتیم و اشتباهات بازی با ژاپن را بررسی کردیم تا در بازی با قطر بتوانیم دل مردم را شاد کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->