اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مذاکرات ما با آمریکا غیرمستقیم بوده و در عمان برگزار می‌شود | مذاکراتی خردمندانه پیش رو خواهیم داشت جلسه غیر علنی مجلس با موضوع بررسی ابعاد حادثه ترور دو قاضی شهید برگزار شد مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟
سرخط خبرها

۱۰ پلیس پاکستان در حمله افراد مسلح کشته شدند

  • کد خبر: ۲۱۰۵۰۰
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
۱۰ پلیس پاکستان در حمله افراد مسلح کشته شدند
رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند در حمله بامداد امروز افراد مسلح به ایالت «خیبرپختونخوا» دستکم ۱۰ پلیس این کشور کشته شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ملک عنیس الحسن»، معاون نظارت پلیس «دارابان» در منطقه «دیره اسماعیل خان» اظهار داشت در حمله بامداد امروز افراد مسلح ناشناس به یک پاسگاه پلیس در این منطقه دستکم ۱۰ پلیس کشته و شش تن دیگر زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، حمله به این منطقه از ایالت خیبرپختونخوا در ساعت ۳ بامداد (۱۶ بهمن) به وقت محلی در منطقه «دارابان» انجام شده است.

معاون نظارت پلیس دارابان گفت: مهاجمان مسلح ابتدا تک‌تیرانداز نگهبانان حوزه پلیس را هدف قرار دادند و سپس وارد این مرکز شدند.

در گزارش پلیس آمده است: «تروریست‌ها پس از ورود به ساختمان حوزه پلیس از بمب‌های دستی استفاده کرده‌اند که تلفات بیشتری را به پلیس وارد نمایند».

بنا به گزارش رسانه‌های محلی مهاجمان پس از حمله از محل متواری شدند، اما نیرو‌های امنیتی منطقه را محاصره و عملیات جست‌وجو را برای تعقیب آن‌ها آغاز کردند.

تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->