گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس، ارسال پاسخ درباره آتش بس را تایید کرد

  • کد خبر: ۲۱۰۶۰۵
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۶
حماس، ارسال پاسخ درباره آتش بس را تایید کرد
حماس با اشاره به اینکه به طرح آتش‌بس پاسخ داده است، تأکید کرد که با سایر گروههای مقاومت فلسطین به مبارزه ادامه خواهند داد تا اشغالگری رژیم صهیونیستی پایان یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شامگاه امروز سه‌شنبه خبر داد که پاسخ خود را درباره طرح توافق آتش‌بس در غزه، به قطر و مصر داده است.

مذاکره‌کنندگان اسرائیلی، آمریکایی، مصر و قطر اخیرا در پاریس بر سر چارچوبی برای توقف جنگ و آزادی سایر اسرای اسرائیلی نزد به توافق رسیدند. طرحی که وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری خود در واشنگتن آن را «قوی و قانع کننده» توصیف کرده است.

حماس با اشاره به اینکه پس از رایزنی با سایر گروههای مقاومت، به این پیشنهاد پاسخ داده است، گفت: ما با این پیشنهاد برخورد مثبتی داریم؛ به نحوی که شامل آتش‌بس فراگیر و کامل و پایان بخشیدن به حمله به ملت ما باشد».

این جنبش با تأکید بر لزوم بازسازی و شکست محاصره غزه و تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی، از نقش مصر و قطر و همه کشورهایی که در راستای توقف حملات به ملت فلسطین تلاش کردند، سپاسگزاری کرد.

حماس در پایان، ضمن قدردانی از مقاومت و ایستادگی اسطوره‌ای ملت و مقاومت فلسطین در نوار غزه، تصریح کرد: ما با همه گروههای ملی به دفاع از ملت خود ادامه خواهیم داد تا اشغالگری اسرائیل پایان یابد و حقوق مشروع و ملی آنها احقاق شود.

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر خارجه قطر هم خبر داد که حماس پاسخ خود را به توافق پیشنهادی آتش‌بس در غزه ارائه داده که شامل ملاحظاتی بوده اما در کل مثبت است.

بر اساس طرحی که ماه گذشته مسئولان آمریکایی، اسرائیلی، مصری و قطری در پاریس برای آتش‌بس در غزه مطرح کردند، قرار شده است ابتدا، جنگ به مدت شش هفته متوقف شود و در ازای آن، بخشی از اسرای فلسطینی و اسرائیلی به صورت متقابل آزاد شوند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->