آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند
سرخط خبرها

هدف دهه‌فجر زنده نگه داشتن اهداف انقلاب اسلامی است

  • کد خبر: ۲۱۰۶۵۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
هدف دهه‌فجر زنده نگه داشتن اهداف انقلاب اسلامی است
جانشین منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق کشور گفت: زنده نگه داشتن اهداف انقلاب اسلامی، جلوگیری از تحریف آن و انتقال آن به نسل جوان، از مهم‌ترین اهداف دهه فجر است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ دوم علی خلیل‌آبادی در جمع کارکنان پایور این منطقه، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، روشنگری و بیان صحیح دستاورد‌های انقلاب اسلامی را جهاد تبیین دانست و اظهار کرد: در این دوره که گام دوم انقلاب اسلامی را طی می‌کنیم، دشمن با تمام قدرت و با استفاده از تکنیک‌های مختلف از جمله جنگ‌شناختی به دنبال تضعیف آموزه‌های انقلاب اسلامی از درون است و لذا همه آحاد مردم باید شرایط جامعه را در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی تبیین و روشن کنند.

وی با بیان اینکه برای کمک به افزایش شناخت نسل جوان نیاز است سطح آگاهی و هوشیاری این نسل را ارتقا دهیم، اذعان کرد: باید قدرت تحلیل آن‌ها را بالا ببریم تا بتوانیم در مقابل هجمه‌هایی که از سوی دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه ادامه یافته، ایستادگی کنیم.

خلیل‌آبادی بیان دستاورد‌های انقلاب اسلامی برای نسل جوان جامعه را ضروری دانست و افزود: اگر نسل جوان ما با این دستاورد‌ها آشنا شوند، دشمنان نمی‌توانند به راحتی آن‌ها را فریب دهند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق با اشاره به توطئه‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی، اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، استکبار جهانی و دشمنان اسلام برای آسیب زدن به انقلاب، تلاش‌ها و توطئه‌های زیادی انجام دادند، اما به برکت رهنمود‌های رهبری، خون شهیدان و حضور پرشور و همیشه در صحنه مردم طی سالیان گذشته موفق نشدند.

وی به نقش مردم در پیشرفت کشور در حوزه‌های گوناگون اشاره کرد و گفت: دستاورد‌های بزرگ ایران اسلامی و پیشرفت‌هایی که حاصل شده، جز در سایه حضور آگاهانه مردم در صحنه به سرانجام نرسیده و ما در این مسیر مرهون مجاهدت امام و شهدا هستیم.

امیرسرتیپ دوم ستاد خلیل‌آبادی در پایان، اقتدار و پویایی انقلاب اسلامی ایران را سبب خشم و استیصال استکبار جهانی دانست و خاطرنشان کرد: حضور گسترده و پرشور مردم در مناسبت‌های انقلاب اسلامی در ۴۵ سال گذشته نقشه‌های دشمنان برای تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی را نقش بر آب کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->