دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هدف دهه‌فجر زنده نگه داشتن اهداف انقلاب اسلامی است

  • کد خبر: ۲۱۰۶۵۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
هدف دهه‌فجر زنده نگه داشتن اهداف انقلاب اسلامی است
جانشین منطقه پدافند هوایی شمال‌شرق کشور گفت: زنده نگه داشتن اهداف انقلاب اسلامی، جلوگیری از تحریف آن و انتقال آن به نسل جوان، از مهم‌ترین اهداف دهه فجر است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ دوم علی خلیل‌آبادی در جمع کارکنان پایور این منطقه، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، روشنگری و بیان صحیح دستاورد‌های انقلاب اسلامی را جهاد تبیین دانست و اظهار کرد: در این دوره که گام دوم انقلاب اسلامی را طی می‌کنیم، دشمن با تمام قدرت و با استفاده از تکنیک‌های مختلف از جمله جنگ‌شناختی به دنبال تضعیف آموزه‌های انقلاب اسلامی از درون است و لذا همه آحاد مردم باید شرایط جامعه را در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی تبیین و روشن کنند.

وی با بیان اینکه برای کمک به افزایش شناخت نسل جوان نیاز است سطح آگاهی و هوشیاری این نسل را ارتقا دهیم، اذعان کرد: باید قدرت تحلیل آن‌ها را بالا ببریم تا بتوانیم در مقابل هجمه‌هایی که از سوی دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه ادامه یافته، ایستادگی کنیم.

خلیل‌آبادی بیان دستاورد‌های انقلاب اسلامی برای نسل جوان جامعه را ضروری دانست و افزود: اگر نسل جوان ما با این دستاورد‌ها آشنا شوند، دشمنان نمی‌توانند به راحتی آن‌ها را فریب دهند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق با اشاره به توطئه‌های دشمنان علیه جمهوری اسلامی، اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، استکبار جهانی و دشمنان اسلام برای آسیب زدن به انقلاب، تلاش‌ها و توطئه‌های زیادی انجام دادند، اما به برکت رهنمود‌های رهبری، خون شهیدان و حضور پرشور و همیشه در صحنه مردم طی سالیان گذشته موفق نشدند.

وی به نقش مردم در پیشرفت کشور در حوزه‌های گوناگون اشاره کرد و گفت: دستاورد‌های بزرگ ایران اسلامی و پیشرفت‌هایی که حاصل شده، جز در سایه حضور آگاهانه مردم در صحنه به سرانجام نرسیده و ما در این مسیر مرهون مجاهدت امام و شهدا هستیم.

امیرسرتیپ دوم ستاد خلیل‌آبادی در پایان، اقتدار و پویایی انقلاب اسلامی ایران را سبب خشم و استیصال استکبار جهانی دانست و خاطرنشان کرد: حضور گسترده و پرشور مردم در مناسبت‌های انقلاب اسلامی در ۴۵ سال گذشته نقشه‌های دشمنان برای تضعیف نظام مقدس جمهوری اسلامی را نقش بر آب کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->