حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند
سرخط خبرها

وزارت دادگستری آمریکا ۳ نفر را به انتقال فناوری حساس به ایران متهم کرد

  • کد خبر: ۲۱۰۸۲۹
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
وزارت دادگستری آمریکا ۳ نفر را به انتقال فناوری حساس به ایران متهم کرد
وزارت دادگستری آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد در دو پرونده جداگانه اتهاماتی را در رابطه با آنچه انتقال «طرح‌های پیچیده برای انتقال فناوری، کالا‌ها و اطلاعات حساس» به نفع دولت‌های چین و ایران دانسته، علیه چند تن مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنا بر اعلام وزارت دادگستری آمریکا، در یکی از این پرونده‌ها در کالیفرنیا، چنگوانگ گونگ، یک شهروند آمریکایی ۵۷ ساله که در چین به دنیا آمده، به سرقت اسرار تجاری که برای استفاده توسط دولت ایالات متحده برای شناسایی پرتاب موشک‌های هسته‌ای و ردیابی موشک‌های بالستیک و مافوق صوت طراحی شده، متهم شده است.

بر اساس اسناد دادگاهی که در پرونده علیه این فرد دو تابعیتی ساکن شهر سن‌خوزه ثبت شده است، این فناوری «در صورت دستیابی بازیگران بین‌المللی به آن، برای امنیت ملی ایالات متحده خطرناک خواهد بود.»

طبق گزارش پایگاه خبری آکسیوس، گونگ به انتقال بیش از ۳۶۰۰ پرونده از شرکت تحقیق و توسعه لس‌آنجلس متهم است که از ژانویه تا آوریل ۲۰۲۳ در آنجا کار می‌کرد. ظاهرا این پرونده‌ها شامل طرح‌هایی برای ساخت حسگر‌های مادون قرمز است که در سیستم‌های فضایی برای شناسایی پرتاب موشک‌های هسته‌ای و ردیابی موشک‌های بالستیک و موشک‌های مافوق صوت استفاده می‌شود.

در پرونده دیگر نیز دو شهروند ایرانی در نیویورک به توطئه برای صادرات تجهیزات مورد استفاده در صنعت هوافضا به ایران و تلاش برای صادرات غیرقانونی کالا‌ها و فناوری آمریکایی بدون مجوز‌های لازم و برخلاف قانون اختیارات اقتصادی اضطراری بین‌المللی متهم و بازداشت شده‌اند.

بنا بر اعلام وزارت دادگستری آمریکا، ابوالفاضی بزازی ۷۹ ساله و پسرش محمدرضا بزازی ۴۳ ساله متهم هستند که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۹ با تلاش برای تهیه کالا‌ها و فناوری غیرقانونی از شرکت‌های آمریکایی برای دولت ایران به دنبال فرار از تحریم‌ها و قوانین صادرات ایالات متحده بوده‌اند.

آکسیوس افزود: این موارد یک سال پس از راه‌اندازی گروه ضربت فناوری مخرب در وزارت دادگستری آمریکا مطرح می‌شود که هدف آن جلوگیری از سرقت فناوری‌های حیاتی ایالات متحده توسط «دشمنان» دولتی در این کشور است.

جیم مانکوسو، دستیار مدیر بخش تجارت جهانی در تحقیقات امنیت داخلی روز چهارشنبه در گفتگو با شبکه ای‌بی‌سی نیوز مدعی شد که دولت‌های ایران، چین و روسیه همگی در تلاش برای دستیابی غیرقانونی به فناوری آمریکایی هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->