برگزاری همایش ملی فقه و حکمرانی ۱۴۰۴، در مشهد بررسی هوش مصنوعی از لحاظ فقهی را دنبال می‌کنیم امام حسین (ع) نماد وحدت شیعه و سنی و الهام‌بخش آزادگان جهان است شیعه امام حسین (ع) حجت‌الاسلام‌والمسلمین راشدیزدی: عشق به امام حسین‌ (ع) آدمی را عزیز می‌کند شرکت‌کننده قرقیزستانی مسابقات بین‌المللی قرآن: رسانه‌ها باید مسابقات بین‌المللی قرآن ایران را به جهان معرفی کنند برگزاری اجتماع بزرگ منتظران در عرصه میدان شهدای مشهد(۲۶ بهمن ۱۴۰۳) سالانه حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر خارجی به حرم مطهر امام رضا (ع) مشرف می‌شوند استقبال ۱۰۲ هزار نفر از طرح بین‌المللی «من قرآن را دوست دارم» تشریح برنامه‌های بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه در ایام ولادت امام سجاد(ع) قرآن منسوب به‌دست‌خط مبارک امام حسین(ع) در گنجینه رضوی آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود شرکت‌کننده یمنی در مسابقات بین‌المللی قرآن: اگر واژه‌ای بالاتر از زیبایی سراغ داشتم، آن را برای ایران به کار می‌بردم شرکت‌کننده تونسی در مسابقات بین‌المللی قرآن: برگزاری مسابقات در مشهد، خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت غزاله سهیلی‌زاده: موفقیتم در مسابقات قرآن را مرهون عنایت امام‌رضا (ع) هستم ۵ درصد سهمیه حج ایران به عوامل اجرایی اختصاص دارد شناسایی ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور لزوم نظارت جدی بر قرارداد خودروهای ایثارگران اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد امام‌حسین(ع) در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

تمام بیماران کرونایی کشور مهمان سفره رضوی می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۰۹۵
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۲
تمام بیماران کرونایی کشور مهمان سفره رضوی می‌شوند
با حضور خدام حرم امام رضا علیه السلام در بیمارستان‌های سراسر کشور برنامه‌های معنوی و زیارت مجازی اجرا خواهد شد و کلیه بیماران و کادر پزشکی این مراکز یک وعده مهمان سفره رضوی خواهند بود.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین استادآقا مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی گفت: با دستور تولیت آستان قدس رضوی در روز‌های آینده در کلیه بیمارستان‌های سراسر کشور، با حضور خدام حرم امام رضا علیه السلام برنامه‌های معنوی و زیارت مجازی اجرا خواهد شد و کلیه بیماران و کادر پزشکی این مراکز یک وعده مهمان سفره رضوی خواهند بود.

وی بیان کرد: همچنین سامانه «مدافعین افتخاری سلامت» با همکاری دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان‌های تهران، گیلان و قم راه‌اندازی شده که ۷ خدمت مختلف برای آن تعریف شده است.

وی افزود: در این سامانه طرح‌های «همیار سلامت» (خدمت به بیماران)، «همیار دوزندگی» (تولید البسه بیمارستانی)، «صدای سلامت» (پاسخگویی تخصصی)، «خادم مدافعان سلامت» (خدمت به کادر درمانی)، «خادم سلامت محله» (پاک سازی سطوح شهر)، «حسینیه سلامت» (نقاهتگاه موقت) و «همیار مالی» (کمک‌های نقدی) تعریف شده است.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی تصریح کرد: درحال حاضر به خادمیاران رضوی در این خصوص اطلاع‌رسانی شده است و تاکنون ۱۵۰۰ نفر از استان تهران در این سامانه ثبت نام کرده‌اند و بنا داریم در ۱۰ بیمارستان استان تهران که درگیر بیماری کرونا هستند، خدمات مطرح شده را ارائه دهیم.

استاد آقا اضافه کرد: علاوه بر خادمیاران رضوی، تمام افراد علاقمند مشارکت در این طرح که در استان‌های تهران، قم و گیلان ساکن هستند، می‌توانند برای ثبت نام به سایت بنیاد کرامت رضوی به نشانی bkr.ir مراجعه و در صفحه «مدافعان افتخاری سلامت» ثبت نام نمایند.

وی همچنین ارائه مشاوره تلفنی از طریق سامانه «۴۰۳۰» که توسط ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) راه‌اندازی شده است را از دیگر طرح‌های اجرایی در راستای کمک به مقابله با کرونا ذکر کرد و گفت: ۴۲۰ نفر از پزشکان خادمیار سلامت نیز در این سامانه مشغول خدمت‌رسانی هستند و روزانه به طور متوسط ۴ ساعت به صورت تلفنی به مخاطبان مشاوره ارائه می‌دهند.

مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی بیان کرد: بنیاد کرامت رضوی با «قرارگاه مردمی مدافعان سلامت» که برای خدمت‌رسانی به مردم در تهران تشکیل شده است، همکاری دارد.

استاد آقا تصریح کرد: هم‌اکنون مجموعه‌ای از خادمیاران در استان گیلان با پشتیبانی بنیاد کرامت رضوی در حال خدمت هستند و در نظر داریم این خدمت‌رسانی را در سطح کشور گسترش دهیم.
 
منلع:آستان نبوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->