«قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت هزار واحد فروش تلفن همراه در مشهد

  • کد خبر: ۲۱۱۰۷
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۶
فعالیت هزار واحد فروش تلفن همراه در مشهد
هزار واحد در حوزه فروش تلفن همراه در مشهد پروانه فعالیت دارند.
به گزارش شهرآرانیوز، افشین اکبری رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: بازار موبایل هوشمندترین بازار در کشور است و برخلاف بسیاری از کالا‌ها که در صورت افزایش قیمت دیگر کاهش قیمت ندارند، قیمت گوشی تلفن همراه در بازار با افزایش قیمت گران می‌شود و با کاهش قیمت نیز به سرعت پایین می‌آید.

وی افزود: موبایل یک کالای لوکس نیست بلکه نیاز مردم و در سبد خانوار است لذا باید با ارزانترین قیمت و بهترین کیفت به دست مشتری برسد.
وی ادامه داد: فروشنده گوشی تلفن همراه طبق قانون مجاز به دریافت هفت درصد سود از خریدار است، ولی اینکه موبایل با چه ارزی وارد شده به فروشنده ربطی ندارد و شرکت‌های واردکننده باید پاسخگو آن باشند.
هزار واحد در حوزه فروش تلفن همراه در مشهد پروانه فعالیت دارند.

 یک شرکت در مشهد مجوز خرید گوشی با ارز دولتی دارد

رئیس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد همچنین گفت: در این کلانشهر تنها شرکت مجوز واردات گوشی تلفن همراه با ارز دولتی را دارد و همین شرکت تاکنون ۳۳ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه با نرخ ارز دولتی وارد و با سه درصد سود بین ۱۰ توزیع کننده عضو پخش کرده است.

وی افزود: هم اینک بازار موبایل در سردرگمی است و مردم متوقع هستند کالایی خریداری کنند که با ارز دولتی وارد شده باشد بنابراین
دستگاه‌های بازرسی باید روی شرکت‌هایی که گوشی تلفن همراه را با ارز دولتی وارد می‌کنند نظارت بیشتری داشته باشند.

اکبری گفت: مغازه دار همیشه کمترین سود را می‌گیرد، ولی به دلیل در تیررس بودن بیشترین حاشیه را دارد.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->