توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسرائیل به دنبال استقرار آوارگان فلسطینی در یک جزیره مصنوعی

  • کد خبر: ۲۱۱۷۱۰
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۷
اسرائیل به دنبال استقرار آوارگان فلسطینی در یک جزیره مصنوعی
رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که رژیم صهیونیستی طرحی را به مصر و آمریکا پیشنهاد داده است که بر اساس آن می‌خواهد آوارگان فلسطینی را در یک جزیره مصنوعی نزدیکی غزه مستقر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش‌ها حاکی از آن است که مقامات صهیونیستی قصد دارند پس از اینکه اسرائیل با آمریکا و مصر درباره طرح انتقال آوارگان فلسطینی به توافق رسید، بعد از ساخت جزیره‌ای شناور در نزدیکی غزه حدود یک میلیون نفر را در قالب چادرهای اسکان در آن جزیره سکونت دهد.

براساس یک وب سایت خبری اسرائیلی (now۱۴)، بر اساس این طرح، «برخی از ساکنان رفح تخلیه و در چادرها اسکان داده می‌شوند و برخی دیگر در جزیره‌ای شناور که در غرب غزه ساخته می‌شود، اسکان داده می‌شوند».

به گزارش خبرنگار سایت باروخ یدید، اسرائیل برای این عملیات موافقت مشروط دریافت کرده است و واشنگتن خواستار عملیاتی با محدودیت زمانی و محدوده جغرافیایی مشخص است که تضمین کند فاجعه آوارگان در رفح تکرار نخواهد شد.

مقامات صهیونیستی مدعی هستند که ۲۵۰۰۰ چادر در این جزیره برپا می‌شود و در مجموع یک میلیون نفر در آنجا ساکن خواهند شد. این رسانه مدعی است که ارتش رژیم صهیونیستی با این طرح می‌خواهد از مهاجرت آوارگان به مصر جلوگیری کند.

بر اساس این طرح، مقامات مصری علاوه بر مراکز تأمین آب، روند ایجاد کمپ‌ها، برپایی چادرها و مراکز بهداشتی موقت را با کمک مالی آمریکا انجام خواهند داد.

احمد العوادی، رئیس کمیته دفاع و امنیت ملی در مجلس نمایندگان مصر نیز در اینباره گفته است که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر پیشنهادی را برای انتقال فلسطینیان به صحرای نقب جدای از ایجاد جزیره مصنوعی ارائه کرده است.

العوادی در باره جزیه مصنوعی نیز به خبرگزاری راشاتودی گفته است که مصر هرگونه راه حلی که اسرائیل در رابطه با موضوع فلسطین پیشنهاد می‌کند، را رد می‌کند، مگر اینکه بر اساس قطعنامه‌های مربوط به امنیت ملی مصر و کشورهای عربی و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در خصوص خروج کامل اسرائیل از اراضی اشغالی فلسطین به ویژه قدس شرقی و بازگشت پناهندگان باشد.

در همین رابطه سرلشکر احمد العوادی، نماینده مجلس مصر، ایده جزیره مصنوعی برای سکونت فلسطینی‌ها را به سخره گرفته و گفته است: این برنامه عجیبی است که با مردم فلسطین به گونه‌ای رفتار می‌کند که گویی آنها منحوس هستند.

وی در ادامه گفته است که مصر ایده جابجایی و انتقال اجباری فلسطینیان را کاملاً رد می‌کند.

وی افزود: دولت افراطی که اکنون بر اسرائیل حکومت می‌کند، می‌خواهد مسئله فلسطین را منحل کند، چیزی که نه مصر، نه کشورهای عربی و نه جهان متمدن آن را نمی‌پذیرند.

العوادی می‌گوید: مصر برای همه سناریوها آماده است، اگرچه گزینه اصلی آن صلح است، اما اگر اسرائیل پیمان صلح را زیر پا بگذارد، هر اتفاقی مد نظر خواهد بود.

روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از وزارت امور خارجه اسرائیل پیشنهاد یسراییل کاتز وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی برای جابجایی ساکنان غزه به جزیره مصنوعی را قاطعانه تکذیب کرد و گفت آنچه وزیر پیشنهاد کرده ساخت بندری برای غزه در یک جزیره مصنوعی بود.

بر اسا گزارش رسانه‌های صهیونیستی وزیر اسرائیلی به این رسانه‌ها گفته است که در دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در رابطه با دوران پسا جنگ غزه، اسرائیل ایده جزیره مصنوعی را ارائه کرده است تا این جزایر کشور جایگزین برای فلسطینیان باشد.»

وزیر گفته است: این جزیره ۵ کیلومتر با سواحل غزه فاصله خواهد داشت و می‌توان در آن یک بندر و فرودگاه ایجاد کرد تا به قول خودش مرکز تجاری مشابه سنگاپور باشد.

وی افزوده است که اسرائیل ورودی و خروجی جزیره را کنترل می‌کند و آن را از طریق دو پل به سرزمین اصلی متصل می‌کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->