مشکل بزرگ پرسپولیس برای انتخاب جانشین هاشمیان نگاه باکیج به پست سروش رفیعی امید عجیب کادرفنی پرسپولیس به سه بازیکن! مسیر هموار پرسپولیس با هاشمیان سکوت ساپینتو شکست | دروغ و توهین خط قرمز من است حمله بی سابقه حسن روشن به ساپینتو پیغام مهم فرهاد مجیدی به مدیران استقلال حردانی شاید به بازی بعدی نرسد حذف ۶ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی| رضاییان تنها نماینده آبی‌ها جدیدترین واکنش باشگاه پرسپولیس به پرونده بیرانوند در دادگاه ورزش کشتی گیران ایران مهمان آستان قدس رضوی شدند | از اهدای مدال تا دیدار با تولیت کاناوارو رسما سرمربی ازبکستان شد اتفاق عجیب در لیگ ۲ آسیا؛ سپاهان برای مهمانی هم به اصفهان می‌رود مدافع تیم ملی: دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم ترشتگن در راه جزیره مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو
سرخط خبرها

خطیر و نکونام تا آخر فصل در استقلال

  • کد خبر: ۲۱۲۰۹۹
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۸
خطیر و نکونام تا آخر فصل در استقلال
با تصمیمی که اعضای هیات مدیره استقلال گرفته‌اند نه تغییری در مدیرعاملی این باشگاه ایجاد خواهد شد ونه در دیگر بخش‌های استقلال و خطیر و نکونام باید تا آخر فصل با هم تعامل کنند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با وجود شایعاتی که درباره برکناری خطیر به گوش می‌رسد، اما خبری از تحولات مدیریتی در این باشگاه نیست و عزمی از سوی تصمیم گیران استقلال برای ایجاد چنین تحولاتی وجد ندارد؛ بنابراین باید برکناری خطیر را  منتقی دانست و احتمالا در روز‌های آتی اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال تلاش خواهند کرد میان او و سرمربی جلساتی برگزار کنند تا شاید اختلافات از بین رفته و دو طرف درفضای آرام‌تری به کار دراین حوزه ادامه دهند.

حتی یکی از چهره‌های قدیمی هیات مدیره استقلال درجلسات اخیر اعلام کرده هرگونه تغییر درکادرمدیریتی و کادرفنی به مثابه خودزنی می‌ماند و خطیر و نکونام باید درکنار هم لیگ را به پایان برسانند و برای موفقیت این باشگاه تلاش کنند.


حال اینکه دو طرف در ادامه راه از مواضع خود کوتاه بیایند تا در فصلی که به نظر می‌رسد استقلال شانس بسیار زیادی برای رسیدن به قهرمانی لیگ برتر دارد، بعد از یک فصل وقفه دوباره صاحب جام قهرمانی لیگ برتر شوند، روشن نیست، اما هم نکونام و هم خطیر باید به خوبی بدانند که اگر با یکدیگر به تعامل نرسند و دعوای‌شان به قول معروف به کف فضای مجازی بکشد فرصت قهرمانی دراولین فصل حضور خود در استقلال را از دست خواهند داد.

خطیر  و نکونام هر دو برای اولین بار است که در استقلال به عنوان مدیرعامل و سرمربی برگزیده شده‌اند و چنانچه به قهرمانی برسند از این منظر رکورددار خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->