ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت گفت‌وگوی عراقچی با جواد موگویی منتشر شد | ناگفته‌های جنگ ۱۲ روزه + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید کرد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد
سرخط خبرها

واکنش مقامات روسیه به مرگ ناوالنی در زندان

  • کد خبر: ۲۱۲۱۲۶
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
واکنش مقامات روسیه به مرگ ناوالنی در زندان
رسانه‌های روسیه از درگذشت الکسی ناوالنی معترض ضد پوتین خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مرگ الکسی ناوالنی مخالف اصلی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه توسط سرویس مجازات فدرال در منطقه خودمختار یامالو-ننتس گزارش شده است.

ناوالنی در سال ۲۰۲۱ به دلیل حمایت مالی و تحریک افراط گرایی در روسیه به زندان افتاد.

منابع خبری به شبکه خبری راشاتودی گزارش دادند که او بر اثر لخته شدن خون درگذشت.

روزنامه کومرسانت امروز (جمعه) نوشت ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از مرگ الکسی ناوالنی، سیاستمدار مخالف دولت در زندان، مطلع شده‌ است.

پیش از این، سرویس زندان روسیه اعلام کرد که ناوالنی در زندان درگذشت و آنها در حال بررسی دلایل مرگ او هستند.

دفتر تحقیقات کمیته تحقیقات روسیه در منطقه خودمختار یامالو-ننتس امروز اعلام کرد که تحقیقات در مورد مرگ الکسی ناوالنی سیاستمدار مخالف روسی آغاز و سازماندهی شده است.

سرویس تعزیرات فدرال روسیه همچنین اعلام کرد ناوالنی پس از پیاده روی در زندان احساس ناخوشی کرده و تقریباً بلافاصله بیهوش شده‌ است.

این سرویس خاطرنشان کرد تمام اقدامات لازم برای احیای ناوالنی انجام شد، اما روند احیا بی‌فایده بود و در نهایت او درگذشت.

طبق روال تعیین شده توسط قانون، مجموعه‌ای از اقدامات تحقیقاتی و عملیاتی با هدف تعیین تکلیف در این باره در حال انجام است. این سرویس در بیانیه‌ای اعلام کرد که همه شرایط درباره این حادثه مطرح است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز اعلام کرد: تا آنجا که ما می‌دانیم، در حال حاضر مطابق با تمام قوانین فعلی، سرویس تعزیرات فدرال درگیر تمام بازرسی‌ها، شفاف سازی‌ها و غیره است. یعنی دیگر هیچ دستورالعملی لازم نیست، زیرا مجموعه قوانین خاصی در این زمینه وجود دارد که در حال حاضر سرویس تعزیرات فدرال بر اساس آن عمل می‌کند.

در این باره ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفت که تمام حقایق مربوط به مرگ الکسی ناوالنی باید ثابت شود و روسیه باید به سوالات جدی پاسخ دهد.

در همین حال، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: واکنش فوری رهبران ناتو به کشته شدن ناوالنی در قالب اتهامات مستقیم علیه روسیه، شخصی است.

وی افزود: هنوز هیچ بررسی پزشکی قانونی وجود ندارد، اما نتایج غرب از قبل آماده شده‌ است.

الکسی ناوالنی ۴۷ ساله که دشمن شماره یک ولادیمیر پوتین محسوب می‌شد به ۱۹ سال زندان به اتهام داشتن یک بنیاد ضدفساد محکوم شده و در حال گذران این مدت حبس بود.

ناوالنی در ژانویه ۲۰۲۱ میلادی به محض بازگشت از آلمان به روسیه دستگیر شد. او در سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی هنگام سفر از سیبری به سمت مسکو، در داخل هواپیما به کما رفت و در نهایت برای درمان به آلمان منتقل شد. آزمایش‌های انجام شده در بیمارستان آلمان نشان داد که او به سم اعصاب نوویچوک مسموم شده است.

منتقدان حکومت ولادیمیر پوتین مدعی هستند که مسمومیت او به دستور رئیس‌جمهوری روسیه انجام شده است، با این وجود کرملین هرگونه نقش داشتن در این ماجرا را رد می‌کند.

ناوالنی تا قبل از انتقال به منطقه «خارپ» در اوایل دسامبر ۲۰۲۳، در زندانی در حدود ۲۵۰ کیلومتری شرق مسکو نگهداری می‌شد.

وی در ویدئویی از زندان در ژانویه ۲۰۲۴، ‌با سر تراشیده و بدنی لاغر ظاهر شده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->