رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انصارالله: تحریم های آمریکا علیه یمن موجب توقف ما در حمایت از فلسطین نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۱۲۱۴۲
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۶
انصارالله: تحریم های آمریکا علیه یمن موجب توقف ما در حمایت از فلسطین نمی‌شود
سخنگوی انصارالله یمن جمعه شب به اجرایی شدن تحریم آمریکا علیه این گروه واکنش نشان داد و گفت: یمن تحت تاثیر تصمیم آمریکا قرار نمی‌گیرد و در حمایت از فلسطین عقب‌نشینی نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالسلام در صفحه تلگرام خود نوشت: یمن به حمایت از غزه با تمام ابزار‌های موجود ادامه خواهد داد و به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه تردد در آب‌های منطقه دریای سرخ را نخواهد داد.

وی گفت: تحریم‌ها گوشه‌ای از دورویی علنی و نخ‌نمای آمریکا است.

سخنگوی انصارالله افزود: اگر آمریکا به رژیم‌هایی که زیر بار سیاست‌های متکبرانه و تروریستی‌اش می‌روند، عادت کرده، بداند یمن جز این کشور‌ها نخواهد بود.

وی گفت: آمریکا می‌خواهد به یمن آسیب بزند و این تصمیمات برای تشویق و حمایت از تل آویو در تداوم کشتارجمعی فلسطینیان است.

عبدالسلام اضافه کرد: این آمریکا است که با حمایت از اسرائیل و آمدن به دریا‌های ما و تعرض به خاکمان دیگران را به تروریسم جهانی ترغیب و از آن حمایت و پشتیبانی می‌کند. این ما نبودیم که به سواحل و کرانه دریا‌های آن‌ها رفتیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->