حمله اسرائیل به ستاد وزارت دفاع در تهران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شاباک استعفا داد اختلال گسترده در شبکه توزیع برق اسرائیل پس از حمله موشکی ایران حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق ۳ غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح رژیم صهیونیستی برای ماه رمضان مسجد الاقصی افشا شد

  • کد خبر: ۲۱۲۳۵۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۳
طرح رژیم صهیونیستی برای ماه رمضان مسجد الاقصی افشا شد
طرح رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از ورود فلسطینیان کرانه باختری به مسجد الاقصی در ماه رمضان که بر اساس طرح ایتمار بن گویر تهیه شده رسانه‌ای شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از طرح بن گویر برای ممنوعیت ورود فلسطینیان ساکن کرانه باختری به نوار غزه پرده برداشت که ساعاتی قبل از آن اعلام کرده بود ارتش اسرائیل به استنادی از حماس در خانیونس دست یافته است که نشان می‌دهند تعدی به مقدسات توسط بن گویر و دیگر مسئولین عالی رتبه اسرائیلی یکی از دلایل مهم انجام عملیات ۷ اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) توسط این گروه فلسطینی بوده است.

در گزارش اختصاصی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیست آمده است که این طرح قرار است هفته جاری در کابینه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تصویب ورود فلسطینیان به مسجد الاقصی طی ماه (مبارک) رمضان ممنوع خواهد شد.

منابع آگاه به این رسانه عبری زبان خبر دادند، شماری از اعضای کابینه اسرائیل هم از این طرح حمایت می‌کنند، اما ارتش اسرائیل و شاباک خواستار اعلام سقف سنی ورود فلسطینیان ساکن کرانه باختری به مسجد الاقصی شده و پیشنهاد کردند، افراد بالای ۴۵ سال اجازه ورود داشته باشند، در حالی که پلیس که تحت مدیریت بن گویر اداره می‌شود، پیشنهاد کرد این سقف سنی به ۶۰ سال افزایش یابد.

این طرح در حالی در نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در حال بررسی است که پلیس رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ورود نمازگزاران فلسطینی را از تمامی مناطق به مسجد الاقصی ممنوع و این تدابیر در روز جمعه به شدت تشدید می‌شود.

بن گویر در گفتگو‌های رسانه‌ای خود اعلام کرد، از کابینه اسرائیل خواسته است تا فلسطینیان ساکن کرانه باختری به طور مطلق طی ماه رمضان از ورود به مسجد الاقصی منع شوند و این ممنوعیت برای فلسطینیان ساکن قدس و (مناطق ۱۹۴۸) که زیر ۷۰ سال سن دارند هم اعمال گردد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->