خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم
سرخط خبرها

اتحادیه کارگری رژیم صهیونیستی: نتانیاهو باید استعفا دهد

  • کد خبر: ۲۱۲۳۶۱
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۳
اتحادیه کارگری رژیم صهیونیستی: نتانیاهو باید استعفا دهد
رئیس اتحادیه‌ کارگری رژیم صهیونیستی (Histadrut) با حمله شدید به نتانیاهو، تهدید کرد که نخست وزیر در قبال عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر مسوول است و باید استعفا دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «آرنون بار داوید» در این باره گفت: باید سران سیاسی اسرائیل زمان مورد توافقی را درباره برگزار انتخابات در دسامبر سال جاری میلادی مشخص کنند.

بار داوید پیش بینی کرد که در طی یک سال پیش رو، نخست وزیر جدیدی در رژیم صهیونیستی به ریاست کابینه انتخاب می شود.

رئیس اتحادیه‌ کارگری رژیم صهیونیستی با حمله شدید به نتانیاهو متعهد شد که این اتحادیه به تظاهرات علیه کابینه نخست وزیر با هدف سرنگون کردن آن بپیوندد.

بار داوید تاکید کرد: نتانیاهو براساس منافع و اهداف سیاسی خاص خود اقدام به تصمیم گیری می کند. وی مسوول کاهش رتبه اعتباری اسرائیل است که این امر، یک رسوایی به شمار می آید و امکان پیشگیری از آن وجود داشت.

روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» از برگزاری تظاهرات سراسری علیه کابینه نتانیاهو در عصر امروز (شنبه) خبر داد و نوشت: باوجود مخالفت پلیس با برگزاری تظاهرات در خیابان کاپلان در مرکز تل‌آویو، سازمان دهندگان این تظاهرات بر برگزاری آن در ۵۰ نقطه سرزمین های اشغالی تاکید کردند.

این رسانه صهیونیستی، توافق با مقاومت فلسطین برای آزادی اسرای صهیونیست را در کنار برگزاری انتخابات زودهنگام و برکناری کابینه حاکم، ۲ درخواست اصلی تظاهرات‌کنندگان عنوان کرد.

«انجمن خانواده های اسرای صهیونیست» نیز از توده صهیونیست ها خواست ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت محلی در میدان اصلی تل‌آویو، تجمع اعتراضی برپا کنند.

براساس این گزارش، «آنها را در غزه تنها گذاشته اید» یکی از شعارهای اصلی تظاهرات سراسری امروز خانواده های اسرای صهیونیست بود.

روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل نوشت: تجمع جلوی محل اقامت نتانیاهو در قدس اشغالی نیز از دیگر برنامه های تظاهرات کنندگان است.

بسیاری از کارشناسان رژیم صهیونیستی معتقدند که نتانیاهو بلافاصله بعد از اتمام جنگ علیه غزه، از مقام خود عزل خواهد شد و به این خاطر، تمایلی به توافق با مقاومت فلسطین یا اتمام جنگ ندارد.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->