برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس
سرخط خبرها

حکم اعدام برای مردی که برای انتقام گرفتن از قاتل مادرش در مشهد دست به جنایت زد + عکس

  • کد خبر: ۲۱۲۴۶۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
  • ۱
حکم اعدام برای مردی که برای انتقام گرفتن از قاتل مادرش در مشهد دست به جنایت زد + عکس
دیوان عالی کشور با تایید حکم قصاص یک قاتل درحالی به ادعا‌های جنجالی در پرونده «جنایت به سبک ترور» پایان داد که دومین متهم این ماجرای تکان دهنده نیز تبرئه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اواخر تیر سال گذشته بود که صدای شلیک گلوله در جاده روستایی «آبقد» از توابع چناران در حالی ماجرای وحشتناکی را به تصویر کشید که موتورسواری کنار راننده پراید قرار گرفت و از فاصله نزدیک به سر وی شلیک کرد و بدین ترتیب پیکر خون آلود راننده روی دامن مادرش افتاد که در صندلی جلو نشسته بود. فریاد‌های دلخراش مادر، رهگذران و رانندگان عبوری را متوقف کرد، اما موتورسوار از صحنه جنایت گریخت و «محمد» (راننده ۳۷ ساله پراید) نیز جان سپرد.۴ ماه بعد کارآگاهان موفق شدند عامل جنایت مسلحانه را که یاسر نام دارد در زاهدان دستگیر و به شهر جدید گلبهار منتقل کنند. پس از تکمیل تحقیقات و بازسازی صحنه جنایت مسلحانه در دادسرای عمومی و انقلاب گلبهار، این پرونده با توجه به حساسیت و اهمیت آن به شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی ارسال شد و متهم به قتل در حالی پای میز محاکمه ایستاد که مادر مقتول مدعی بود جلال راننده یک دستگاه پژو ۴۰۵ نیز در وقوع جنایت نقش داشته است؛ چراکه او به صورت شاخ به شاخ به طرف پراید حرکت کرد و «محمد» (مقتول) نیز برای آن که با پژو تصادف نکند از جاده خارج شد و در همین حال یاسر (جوان موتورسوار) با سلاح کلت به سوی راننده شلیک کرد.

حکم اعدام برای مردی که برای انتقام گرفتن از قاتل مادرش در مشهد دست به جنایت زد + عکس

درهمین حال جلسات محاکمه به ریاست قاضی هادی دنیادیده و مستشاری قاضی غلامرضا مصطفوی برگزار شد و متهمان زیر رگبار سوالات فنی و تخصصی قرارگرفتند. متهم به قتل مدعی بود که مادرش توسط «محمود» (برادر راننده پراید) و با شلیک گلوله از سلاح شکاری به قتل رسیده است، اما بعد از آن که «محمود» در روند رسیدگی قضایی و با قرار قانونی از زندان آزاد شد، آن‌ها جشن و پایکوبی به راه انداخته اند و استوری در فضای مجازی منتشر کرده اند. به همین دلیل من هم با تهیه سلاح کلت کمری تصمیم به قتل محمود گرفتم، چراکه او مادرم را کشته بود! آن روز هم وقتی به سمت راننده پراید شلیک کردم بعد فهمیدم که پشت فرمان «محمد» برادر محمود بود و من به اشتباه به سمت وی شلیک کرده ام! من به دنبال انتقام از عامل قتل مادرم بودم و نمی‌دانستم که آن روز «محمد» پشت فرمان نشسته است!

در ادامه جلسات دادگاه وکلای مدافع موضوع مهدورالدم را مطرح و ادعا کردند که «یاسر» قاتل مادرش را مهدورالدم می‌دانست، اما به اشتباه فرد دیگری را به قتل رسانده است! اما قضات باتجربه شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی بعد از مشورت‌های قضایی و با استنادات محکم قانونی و شرعی این ادعا‌های جنجالی را رد کردند و درنهایت رای به قصاص نفس یاسر دادند و از سوی دیگر هم «جلال» (راننده پژو ۴۰۵) را به دلیل نبود دلایل محکمه پسند از معاونت در قتل تبرئه کردند.

از سوی دیگر رای مذکور مورد اعتراض وکلا قرارگرفت و پرونده برای ادامه رسیدگی به فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد.

قضات سپیدموی شعبه ۴۸ دیوان عالی کشور نیز پس از مطالعه سطور این پرونده حساس و با استناد به دلایل آشکار شرعی و قانونی، ادعای جنجالی اعتقاد متهم به مهدور الدم بودن عامل مرگ مادرش را رد کردند و مهر تایید بر رای دادگاه و استنادات دقیق و خدشه ناپذیر قضات شعبه ششم دادگاه کیفری یک خراسان رضوی زدند.

با استنادات قضات دیوان عالی کشور که به صورت جزئی و تحلیلی در رای مذکور به آن اشاره شده است، ماجرای جنجالی این پرونده حساس در حالی به فرجام رسید که «جلال» (متهم دیگر پرونده) نیز تبرئه شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
0
0
یعنی واقعاقاتل مادرش آزادشده؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->