تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را با «برکان» هدف قرار داد

  • کد خبر: ۲۱۲۵۷۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴
حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را با «برکان» هدف قرار داد
حزب‌الله لبنان اعلام کرد که یک مرکز نظامی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال سرزمین‌های اشغالی با موشک «برکان» هدف قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای از عملیات جدید خود علیه یکی دیگر از مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی جنگی حزب‌الله لبنان بیان کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان، رزمندگان مقاومت اسلامی ساعت ۱۵:۵۰ عصر امروز یکشنبه هجدهم فوریه ۲۰۲۴ موضع رویسات العلم واقع در مزارع اشغالی شبعا را با موشک برکان هدف گرفتند و به صورت مستقیم آن را مورد اصابت قرار دادند.

به این ترتیب شمار عملیات‌های روز جاری حزب‌الله لبنان علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی به ۸ عملیات می‌رسد.

ازسوی دیگر روزنامه عبری زبان «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که بر اساس برآوردهای انجام‌گرفته حزب‌الله لبنان موفق شده است یکی از پهپادهای وابسته به شهرک صهیونیستی «المطله» در شمال سرزمین‌های اشغالی را تحت کنترل خود درآورده و آن را به لبنان منتقل کند.

علاوه بر این اسرائیل هیوم بیان کرد که یکی از موشک‌های ضدزره شلیک‌شده از سمت لبنان به سوی شهرک صهیونیستی «یاروون» در الجلیل علیا واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی به یکی از ساختمان‌های واقع در این شهرک صهیونیستی برخورد کرده و به ان آسیب زده است.

کمی پیش‌تر نیز حزب‌الله لبنان از حمله به محل موضع‌گیری نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در شهرک‌های صهیونیستی «ایفن مناحیم»، «شومیرا» و «یاروون» و منطقه اشغالی «مثلث الطیحات» با تسلیحات مناسب و ۲ حمله به موضع نظامی صهیونیستی «السماقه» واقع در مزارع اشغالی شبعا خبر داد.

خبرنگار المیادین در جنوب لبنان نیز گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک‌های «رامیا»، «عیتا الشعب» و «بیت لیف» را گلوله‌باران کرده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->