تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی
سرخط خبرها

سی ان ان: نتانیاهو آماده دستیابی به هیچ توافقی نیست

  • کد خبر: ۲۱۳۱۸۵
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۳
سی ان ان: نتانیاهو آماده دستیابی به هیچ توافقی نیست
شبکه خبری سی ان ان در گزارشی به نقل از یک دیپلمات آمریکایی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در شرایط فعلی برای دست‌یابی به هیچگونه توافقی آمادگی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سی ان ان در این گزارش خود به نقل از این دیپلمات آگاه آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود، افزود: در صورت حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به رفح، می‌توان برای همیشه امکان دست‌یابی به توافق مبادله اسرا را به فراموشی سپرد.

یک رسانه آمریکایی پیشتر در پی اعلام اینکه نتانیاهو نخست وزیر (رژیم) اسرائیل از دستیابی به توافق آتش بس موقت با حماس طفره می رود، گزارش داد که اسرائیل در حال بررسی اعزام هیاتی به مصر برای ادامه مذاکرات درباره توافق با حماس است.

شبکه تلویزیونی ای بی سی نیوز به نقل یک منبع سیاسی اسرائیلی روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد که اسرائیل در حال بررسی اعزام هیاتی به مصر برای ادامه مذاکرات بر سر آتش بس احتمالی یا معامله آزادی اسیران با حماس است.

ای بی سی نیوز به نقل از این منبع گفت که آخرین دور مذاکرات در قاهره یک خوش بینی محدود ایجاد کرده است.

همچنین بنی گانتس عضو شورای جنگ رژیم صهیونیستی نیز گفت: نشانه‌هایی از توافق اولیه درباره مبادله اسیران با حماس وجود دارد.

گانتس چهارشنبه در یک گفت وگوی تلویزیونی، افزود: تلاش‌های مداومی برای دستیابی به یک توافق به منظور آزادسازی اسیران در جریان است و نشانه‌های اولیه و امیدبخشی در این باره وجود دارد.

وی اضافه کرد: تا آزادسازی اسیران خود از تلاش برای یافتن هرراه حلی خودداری نخواهیم کرد و هیچ فرصتی را از دست نخواهیم داد.

گانتس گفت: اگر به توافق جدیدی برای آزادسازی اسیران دست نیابیم، ارتش حتی در ماه رمضان به نبرد در غزه ادامه می‌دهد.

مذاکرات برای برقراری آتش بس و مبادله اسیران میان حماس و رژیم صهیونیستی تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است.

روزنامه «هاآرتص» پیشتر گزارش داده بود که توافق حماس و اسرائیل در زمینه تبادل اسیران تا پیش از فرارسیدن ماه مبارک رمضان قطعی خواهد شد.

چند دیپلمات خارجی که در مذاکرات برای تبادل اسرا میان اسرائیل و حماس حضور داشتند و خواستند نامشان فاش نشود به این روزنامه گفته‌اند: تبادل اسیران و توقف درگیری شامل ۶ هفته خواهد بود.

هاآرتص به نقل از یکی از منابع خود اعلام کرد که بهترین زمان برای اجرای این توافق، ماه مبارک رمضان خواهد بود.

این منابع به هاآرتص گفته‌اند که اسرائیل ترجیح می‌دهد که وقت خود را برای رسیدن به توافق صرف کند تا بتواند عملیات نظامی در خان یونس را تکمیل کند و یا شاید آن را تا رفح نیز گسترش دهد.

این روزنامه به نقل از منابع صهیونیستی خود اعلام کرد که هنوز دو طرف در بسیاری از مسائل اصلی مذاکرات و در درجه اول، مدت زمان توقف درگیری فاصله دارند.

همزمان نیز رژیم صهیونیستی به حماس فشار وارد می‌کند تا شمار زندانیان فلسطینی را کاهش دهد.

رژیم صهیونیستی مدعی است که همچنان یکصد و ۳۴ اسیر اسرائیلی در غزه هستند، همزمان نیز منابع فلسطینی اعلام کردند که حدود ۸ هزار و ۸۰۰ فلسطینی نیز همچنان در زندان‌های این رژیم محصور هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->