یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

آژیر خطر در جنوب فلسطین به صدا درآمد

  • کد خبر: ۲۱۳۱۹۴
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۶
آژیر خطر در جنوب فلسطین به صدا درآمد
رسانه‌ها از فعال شدن آژیر‌های خطر در بندر ایلات در جنوب فلسطین اشغالی خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، تاکنون دلیل فعال شدن آژیر‌های هشدار در بندر ایلات اعلام نشده است.

این بندر پیشتر در پاسخ به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه بار‌ها هدف حمله پهپادی و موشکی مقاومت عراق و یمن قرار گرفته است.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن روز چهارشنبه اعلام کرد که نیرو‌های ارتش این کشور چند کشتی جنگی آمریکا، یک کشتی اسرائیلی و مواضعی در بندر «ام الرشراش» ایلات در جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین را با پهپاد مورد حمله قرار داده‌اند.

«یحیی سریع» در این باره تأکید کرد: نیرو‌های مسلح یمن با چند پهپاد شماری از کشتی‌های جنگی آمریکا را در دریای سرخ و عرب هدف قرار دادند.

وی افزود: نیرو‌های مسلح یمن همچنین یک کشتی اسرائیلی با نام «MSC SILVER» را در خلیج عدن با چند موشک دریایی هدف قرار دادند.

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن همچنین، گفت: در عملیات دیگری، مواضع حساس دشمن صهیونیستی در منطقه ام الرشراش در جنوب فلسطین اشغالی هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

یحیی سریع تصریح کرد: این عملیات در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و در پاسخ به تجاوز‌های آمریکا و انگلیس به یمن انجام می‌گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->