غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک «پرستاری» در احتضار! | درباره تداوم روند مهاجرت و ترک کار پرستاران
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد نرخ باسوادی دارد

  • کد خبر: ۲۱۳۳۰۰
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد نرخ باسوادی دارد
معاون سوادآموزی خراسان رضوی گفت: میانگین نرخ باسوادی در جمعیت هدف ۱۰ تا ۴۹ سال خراسان رضوی ۹۸.۵ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز زهرا شوشتری ۳ اسفند در سفر به کاشمر اظهار کرد: بر اساس جدیدترین تعریفی که از سواد شده، سواد اول خواندن و نوشتن، سواد دوم خواندن و نوشتن به اضافه یادگیری زبان خارجه، سواد سوم سواد‌های چند گانه و سواد چهارم تغییر در سبک زندگی و شیوه آن است.

وی با بیان اینکه به نوعی در هرکدام ورود داشته‌ایم، بیان کرد: آمار سوادآموزی کشور و استان نشان می‌دهد که رشد بسیار خوبی در سوادآموزان داشته‌ایم، به طوری که ۹۸.۵ درصد باسوادی در خراسان رضوی که به همت آموزش‌دهندگان ایجاد شد افتخاری در پرونده سوادآموزی استان است.

معاون سوادآموزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه هنوز راه نرفته بسیاری پیش رو داریم، عنوان کرد: مراکز یادگیری محلی نهضت سوادآموزی برای این تشکیل شدند تا فرد در کنار سوادآموزی، حرفه‌ای را هم فرا بگیرد.

وی با بیان اینکه عملاً آموزش رسمی کشور هم باید همین مدل باشد تا هر فردی که برای آموزش مراجعه می‌کند بتواند از آن در زندگی خودش بهره ببرد، گفت: سوادآموزی که مراجعه می‌کند ضمن اینکه استفاده‌ای که از سوادش می‌برد در کنارش مهارتی هم کسب می‌کند و به راحتی از آن در زندگی بهره لازم را می‌برد.

شوشتری خاطرنشان کرد: هرچند تاکنون ما به دنبال سوادآموزان بوده‌ایم تا سر کلاس‌های سوادآموزی حضور یابند، اما از دوره‌های آینده به دنبال این هستیم که مراکز یادگیری محلی تقاضا محور شود یعنی فرد خودش بیاید و به دنبال سواد باشد.

وی با اشاره به اینکه مراکز یادگیری محلی از عرصه محوری به تقاضامحوری تغییر می‌کند، گفت: در این طرح هر فرد بر اساس نیازی که خودش حس می‌کند و آن ظرفیتی که در آن مرکز ایجاد شده مراجعه می‌کند و بهره لازم را از نوع آموزشی که در مرکز ارائه می‌شود می‌برد.

معاون سوادآموزی خراسان رضوی اظهار کرد: هرچند مراکز یادگیری قبلاً غیردولتی بوده، اما در طرح جدید مراکز دولتی می‌شوند و مدیر دارند، در واقع برای اینکه بهره کافی را بتوانیم از این مراکز ببریم شکل و ساز و کار آن‌ها متفاوت می‌شود.

وی همچنین در خصوص آموزش‌دهندگان گفت: آموزش‌دهندگان کار بسیار سختی دارند، معلم در کلاس آموزش رسمی سر کلاس می‌رود و آموزش لازم را به شاگردی که از قبل نشسته ارائه می‌دهد، اما آموزش‌دهندگان مراکز یادگیری محلی باید اطلاعات لازم را به سختی جمع‌آوری و در سایت مربوط بارگذاری کنند و بعد بتوانند اگر خانواده فرد آموزش گیرنده راضی شد فرد را برای فراگیری آموزش سر کلاس بیاورند.

هم اکنون ۱۲۰ مرکز یادگیری و یاددهی سواد در خراسان رضوی فعال است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->