نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

پرسپولیس و استقلال در خطر حذف از آسیا

  • کد خبر: ۲۱۳۶۳۶
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱
پرسپولیس و استقلال در خطر حذف از آسیا
مشکل مالکیت سرخابی فعلا حل‌شدنی نیست.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود اینکه کمیته صدور مجوز حرفه‌ای به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هشدار داده در صورت حل نشدن مشکل مالیات‌شان مجوز آسیایی دریافت نخواهد کرد، خبر‌های خوبی در این زمینه به گوش نمی‌رسد.

واقعیت امر این است که گام اول سازمان خصوصی سازی برای واگذاری ۱۰ درصد سهام سرخابی‌ها با شکست مواجه شده و هر دو باشگاه پول فروش سهام خود را خرج کرده و نزدیک به هزار میلیارد هم بدهی بالا آورده اند. ضمن اینکه پروژه واگذاری ۵۱ درصد دیگر از سهام سرخابی‌ها نیز تا الان با شکست همراه بوده چرا که هیچ ارگان دولتی و شرکت خصوصی حاضر به خرید ۵۱ درصد سهام سرخابی‌ها با شرایط در نظر گرفته شده نیست.

از این‌رو مجمع دو باشگاه باید دنبال راهکار جدیدی برای تغییر مالکیت دو باشگاه در یک ماه آینده باشد تا مانع حذف دوباره آن‌ها از لیگ قهرمانان آسیا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->