سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

ورود روزانه۱۰ هزار و ۲۰۰ مسافر به خراسان رضوی/۲ هزار مسافر پروازی روزانه به مشهد وارد می‌شوند

  • کد خبر: ۲۱۳۶۴
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۵
ورود روزانه۱۰ هزار و ۲۰۰ مسافر به خراسان رضوی/۲ هزار مسافر پروازی روزانه به مشهد وارد می‌شوند
با تجمیع شمار مسافران غیربومی ورودی به مشهد و استان از طریق جاده، راه آهن و فرودگاه عدد ۱۰ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز به دست می‌آید
به گزارش شهرآرانیوز، مدیریت و کاهش سفر به منظور شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا مهمترین راه برای مقابله با شیوع این بیماری است، اما آمار دقیق از تعداد مسافران ورودی به مشهد و خراسان رضوی در ایام اوج شیوع کرونا در دست نیست.

در این روز‌ها شیوع کرونا در خراسان رضوی در حال رسیدن به نقطه اوج است و اگر نتوان ورود مسافران غیربومی بویژه از استان‌های درگیر با کرونا را به این استان مهار کرد زنجیره همه گیری آن تداوم خواهد یافت.

با وجود اعلام کاهش ورود مسافر به استان، اما نیاز به آمار دقیق در این خصوص بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

گفتگو با مسوولان حوزه حمل و نقل خراسان رضوی و دریافت آمار از هر یک از بخش‌های حمل و نقل عمومی، نمایی کلی از کاهش تقاضای سفر به مشهد و خراسان رضوی را به تصویر کشیده است.

مدیر کل راه آهن خراسان شمار قطار‌های مسافربری ورودی به مشهد را در روز شنبه ۲۴ اسفند، هفت رام عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲ رام از تهران، یک رام از اصفهان، یک رام از تبریز از مقاصد برون استانی و بقیه شامل ۲ رام از سرخس و یک رام از آزادور مربوط به مسیر‌های درون استانی می‌باشند.

مصطفی نصیری ورگ به کاهش قابل توجه ضریب اشغال مسافر در قطار‌های یاد شده اشاره کرد و افزود: پیش از این مطابق برنامه جاری قطار‌های مسافربری راه آهن جمهوری اسلامی ایران روزانه ۸۸ رام قطار رفت و برگشت در مسیر مشهد تردد می‌کردند که با توجه به شرایط بهداشتی پیش آمده سفر با قطار از سوی مردم با کاهش تقاضا مواجه شده است.

۸۰۰ مسافر ریلی

با توجه به اینکه ظرفیت قطار‌های برون استانی اغلب شامل ۱۰ واگن و در مجموع ۴۰۰ مسافر است، با توجه به کاهش ظرفیت مسافر در این قطار‌ها می‌توان برای هر قطار ورودی به مشهد حدود ۲۰۰ مسافر در نظر گرفت و با این محاسبه در مجموع روزانه دستکم ۸۰۰ مسافر از طریق راه آهن وارد استان می‌شوند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی نیز از کاهش ۳۳ درصدی سفر‌های جاده‌ای به این استان طی هفته گذشته خبر داد و گفت: از ۱۶ تا ۲۴ اسفند ماه ۲۳۶ هزار و ۶۵۱ خودرو از جاده ورودی به استان عازم مشهد و دیگر مناطق خراسان رضوی شده اند.

ابراهیم نصری افزود: در این مدت طی سال گذشته ۳۵۱ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو وارد استان شده بودند که آمار‌ها از کاهش ۳۳ درصدی ورود خودرو به خراسان رضوی حکایت دارد.

وی ادامه داد: در این مدت و بر اساس آمار ثبت شده در پنج دستگاه تردد شمار در جاده‌های منتهی به مشهد ۵۴۶ هزار و ۲۶۷ دستگاه خودرو وارد این کلانشهر شده اند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد کاهش دارد.

۹۴۰۰ مسافر جاده‌ای

براین اساس شمار خودرو‌های ورودی به استان طی هفت روز ۲۳۶ هزار دستگاه بوده است که این تعداد روزانه به حدود ۳۳ هزار خودرو می‌رسد، پیش از این بر اساس اعلام کارشناسان راهداری ۲۵ درصد از این خودرو‌ها دارای پلاک دیگر استان‌ها و حامل مسافر غیربومی بوده اند، یعنی روزانه طی این ایام چهار هزار و ۷۰۰ خودرو وارد استان شدند که اگر برای هر خودرو ۲ مسافر در نظر گرفته شود می‌توان بصورت تخمینی شمار مسافران ورودی از جاده در قالب ناوگان حمل و نقل عمومی و شخصی را ۹ هزار و ۴۰۰ نفر دانست.

۲ هزار مسافر پروازی

مدیر کل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی نیز گفت: پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی نژاد در اسفند ماه جاری با حدود ۷۰ درصد کاهش نسبت به سال گذشته روبرو بوده‌است.
محمود امانی بنی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور هم اینک پرواز‌های خارجی این فرودگاه به صفر رسیده و از هفتم اسفند ماه امسال نیز پرواز‌ها رو به کاهش بوده‌است.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه ۲۴ اسفند ماه با ۲۰ پرواز ورودی در مقایسه با مدت مشابه پارسال با کاهش ۷۱ درصدی پرواز و ۷۹ درصدی مسافر مواجه بودیم و پرواز خارجی هم نداشتیم.
بر اساس اعلام مسوولان فرودگاه مشهد در مجموع روزانه حدود ۲ هزار مسافر با پرواز به مشهد وارد می‌شوند.

۱۰ هزار و ۲۰۰ مسافر ورودی به استان

با تجمیع شمار مسافران غیربومی ورودی به مشهد و استان از طریق جاده، راه آهن و فرودگاه عدد ۱۰ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز به دست می‌آید

البته باید در نظر داشت روزانه بالغ بر ۲۸ هزار مسافر جاده‌ای با پلاک خراسان رضوی نیز وارد استان می‌شوند که در آمار یاد شده به عنوان مسافر غیربومی لحاظ نشده اند.

از سوی دیگر پیگیری خبرنگار ایرنا نشان می‌دهد ورود مسافر جاده‌ای از چند جاده فرعی دیگر به استان نیز انجام می‌شود که آمار ورود مسافر در این راه‌ها در اختیار ایرنا قرار نگرفته است لذا عدد به دست آمده می‌تواند حداقلی از شمار مسافران ورودی به استان تلقی گردد.

همچنین لازم به ذکر است با فرارسیدن هفته پایانی سال سیل مسافر از سراسر کشور عازم مشهد می‌شود بنابراین مطابق رسم هر ساله از این پس مسافران ورودی به استان بویژه در بخش جاده‌ای افزایش خواهند داشت.

بر اساس اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی شمار خودرو‌های ورودی به استان در روز ۲۴ اسفند ماه بیش از ۴۲ هزار دستگاه بوده است، در حالی که هفته گذشته این رقم حدود ۳۳ هزار دستگاه بود.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->