واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان

  • کد خبر: ۲۱۴۰۰۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۵
  • ۱
شهادت یک عضو دیگر حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله لبنان دوشنبه شب شهادت یک عضو دیگر خود در حمله رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان را تأیید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله اعلام کرد که «محمد علی مسلمانی» ملقب به «منتظر» از اعضای این جنبش در راه قدس به شهادت رسیده است.

وی از ساکنان دهستان «الشعیتیه» واقع در جنوب لبنان بوده است.

شهادت این رزمنده حزب الله همزمان با آن صورت می گیرد که ارتش صهیونیستی برای نخستین بار، روز دوشنبه از آغاز جنگ غزه عمق لبنان را بمباران کرد.

«دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که این رژیم امروز اهدافی را در عمق لبنان بمباران کرده است.

روزنامه عبری زبان «یسرائیل هیوم» نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی اهدافی را دور از مناطق مرزی و در شهرک بعلبک در شمال لبنان بمباران کرده است.

«یواو زیتون» خبرنگار روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارنوت» عنوان کرد که حملات ارتش به غرب بعلبک شاید عمیق‌ترین حمله علنی به خاک لبنان از آغاز جنگ در غزه باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۸
0
0
درک
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->