ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

جزئیاتی جدید از برگزاری الکترونیکی انتخابات مجلس

  • کد خبر: ۲۱۴۴۴۴
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۴
جزئیاتی جدید از برگزاری الکترونیکی انتخابات مجلس
طبق گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات احراز هویت رای‌دهندگان در روز انتخابات توسط دستگاه‌هایی در مراکز اخذ رای مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار است در تاریخ ۱۱ اسفندماه سال جاری برگزار شود و وزارت کشور موظف شده تا در حداقل یک هشتم حوزه‌های دارای تعدد کرسی مجلس، انتخابات را به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار کند. از جمله مزیت‌های الکترونیکی شدن انتخابات می‌توان به کاهش هزینه‌های انتخاباتی و افزایش دقت و سرعت عمل فرآیند انتخابات اشاره کرد؛ در این راستا طبق گفته مسئولان ۲۰ درصد از انتخابات امسال قرار است به شکل الکترونیک برگزار شود.

برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی از چند بعد حائز اهمیت است؛ در گام اول هزینه‌های انتخاباتی کاهش و از سوی دیگر دقت و سرعت عمل فرآیند انتخابات افزایش می‌یابد.

بنا بر گفته ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار است در چهار حوزه به صورت الکترونیکی برگزار شود. البته پیش از این استاندار تهران هم از آمادگی این استان برای برگزاری انتخابات الکترونیکی خبر داد و در عین حال گفته بود که منتظر تصمیم شورای نگهبان در این زمینه هستیم، اما با گذشت زمان اندکی خبری به نقل از استاندار تهران مبنی بر منتفی شدن برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران منتشر شد؛ بنابراین همزمان با اعلام فراهم بودن شرایط برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف به انجام اقداماتی از جمله برقراری زیرساخت‌های لازم شده است. در این راستا عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جسله هیأت دولت جزئیات جدیدی در این زمینه اعلام کرد.

وی با بیان اینکه احراز هویت رای‌دهندگان در روز انتخابات توسط دستگاه‌هایی در مراکز اخذ رای مورد بررسی قرار می‌گیرد، خاطر نشان کرد: بخش قابل توجهی از فرآیند احراز هویت و فرآیند رای گیری توسط خود دستگاه‌ها به صورت غیر برخط (آفلاین) انجام می‌شود.

براساس اعلام وزارت ارتباطات، زارع‌پور ادامه داد: بخشی از کار هم به صورت برخط صورت می‌گیرد که الحمدالله در همه شعب ثابت، زیرساخت‌های ارتباطی برای این کار فراهم شده و در شعب سیار نیز در نقاط دورافتاده و روستا‌های زیر بیست خانوار هنوز نقاطی باقی‌مانده که در تلاش هستیم تا مسأله آن‌ها را هم حل کنیم.

چندی پیش مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هم از اتصال همه فرمانداری‌ها و بخش‌داری‌ها به فیبرنوری تا روز انتخابات خبر داد و گفت خوشبختانه ۹۹ درصد فرمانداری‌ها و حدود ۸۶ درصد بخش‌داری‌ها به فیبرنوری متصل‌اند البته تعدادی هم باقی مانده‌اند که تا روز انتخابات متصل می‌شوند.

وی تأکید کرد: از آنجا که صندوق‌های سیار، ثابت نیستند، نقاط و مسیر حرکت آن‌ها را هم شناسایی و با مدیران استان‌ها صحبت کردیم که آن نقاط هم تحت پوشش قرار بگیرند تا در انتخابات مشکلی نداشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->