«کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس
سرخط خبرها

نمایندگان، مشهد را ملی ببینند

  • کد خبر: ۲۱۴۵۳۹
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴
نمایندگان، مشهد را ملی ببینند
طی دهه‌های گذشته با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب درباره زیارت آسان و تصمیم بر تخصیص بودجه زیارت به کلان‌شهر مشهد، نه تنها از تخصیص بودجه متناسب با این امر غفلت شده است، بلکه در جهت تسویه بدهی دولت به شهرداری مشهد نیز اقدام مؤثر و عملی انجام نشده است.

پایتخت معنوی ایران با قریب به ۴میلیون نفر جمعیت در مقیاس محلی، ملی و حتی بین‌المللی با پشتوانه مردمی و مشارکت‌جویی شهروندان آن توانسته در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی نقش‌آفرینی کند. بدون تردید انتظار می‌رود این کلان‌شهر همچنان بر مدار توسعه پایدار و رونق به مسیر خود با پشتوانه مجاوران و محبان علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) ادامه دهد. اما در مقابل این حمایت‌های مردمی، سؤال اساسی شهروندان مشهدی از نمایندگان خود در مجلس به عنوان اصلی‌ترین جریان قانون‌گذار این است که چه برنامه‌ای برای توسعه شهر مشهد دارند؟

طی دهه‌های گذشته با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب درباره زیارت آسان و تصمیم بر تخصیص بودجه زیارت به کلان‌شهر مشهد، نه تنها از تخصیص بودجه متناسب با این امر غفلت شده است، بلکه در جهت تسویه بدهی دولت به شهرداری مشهد نیز اقدام مؤثر و عملی انجام نشده است. در شرایط کنونی انتظار مردم و مدیریت شهری از نمایندگان این کلان‌شهر برای پیگیری احقاق چنین مطالباتی منطقی و بدیهی است.

توجه به این نکته ضروری است که مدیریت شهر مشهد در صورتی بی‌نیاز از بودجه دولتی خواهد بود که مسیر‌های دیگر تأمین مالی با موانع قانونی روبه‌رو نباشد. امروزه نه تنها کسب درآمد‌های پایدار و تنوع‌بخشی به شیوه‌ها و ابزار‌های نوین آن، نیازمند رفع موانع قانونی و پیگیری نمایندگان و همراهی آنان با مدیریت شهر است، بلکه انطباق نداشتن طرح‌های مصوب شهری با نیاز واقعی شهر و شهروندان و به تبع آن کاهش تقاضای احداث بنا از مجاری قانونی، باری بر دوش شهر و شهرداری اضافه کرده است.

نمایندگان مجلس همان‌طور که موظف به ایجاد زمینه موفقیت و توسعه‌یافتگی کشور هستند، باید بتوانند به مردم توضیح دهند که در راستای توسعه راهبردی و ایجاد مزیت‌های رقابتی منطقه خود چه پیشنهاد‌ها یا لوایحی برای تبدیل‌شدن به قانون، ارائه داده‌اند. این روز‌ها تلاش در راستای وصول مطالبات شهرداری یا گشایش مسیر‌های قانونی برای تحقق درآمد‌های بالقوه شهر، کمترین توقع از نمایندگان آتی است.

به هر روی، نمایندگان مشهد به خوبی می‌دانند که تنها افتخار نمایندگی مرکز خراسان رضوی را برعهده ندارند، آن‌ها با کسب آرای مردمی، نماینده میلیون‌ها زائر ایرانی و غیرایرانی نیز هستند که سالانه به این شهر سفر می‌کنند. مدیریت شهری مشهد می‌تواند در کنار نمایندگان محترم در مسیری گام بردارند تا با نگاهی ملی به مشهد ۱۴۰۶ برای حضور پرشور دوباره در معیادگاه انتخابات لحظه‌شماری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->