اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگو تلفنی مسعود پزشکیان با رئیس جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر
سرخط خبرها

دریادار تنگسیری: هرگز در برابر دشمنان سر خم نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۲۱۵۲۱۶
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۹
دریادار تنگسیری: هرگز در برابر دشمنان سر خم نمی‌کنیم
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه هرگز در برابر دشمنان سرخم نمی‌کنیم گفت: ما سرباز و خدمتگزار این ملت هستیم و شهدای عزیز ما نیز در این راه گام برداشتند و جان خود را برای نوکری این مردم فدا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار علیرضا تنگسیری شامگاه یکشنبه در آیین خاکسپاری شهیدالقدس رضا زارعی در روستای کرمون بخش شمیل بندرعباس، با اشاره به اینکه اهل عقب نشینی در برابر دشمنان نیستیم، اظهار کرد: بدخواهان عالم بدانند در مقابل دشمن کم نخواهیم آورد و به یاری خدا در جای دیگر تقاص خون عزیزانمان را خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه شهید زارعی از شهدای مدافع حرم، به عشق اهل بیت(س)، حضرت زینب (س) و دفاع از نظام، انقلاب و ناموس خود هجرت کرد،‌ یادآور شد:‌ این شهید ولایتمدار هرمزگان،‌ امروز با میزبانی «شهید عبدالحمید سالاری و شهید خلیل تختی نژاد» از شهدای مدافع حرم، به محضر سید و سالار شهیدان خواهند رسید و این راه جز سعادت پایانی ندارد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد:‌ ما را از مرگ نترسانید، از روزی که این لباس مقدس را بر تن کردیم، کفن ما بوده و برای دفاع از اسلام، امنیت و دفاع از ناموس، جانمان را می دهیم؛ عزتی که خداوند به واسطه شهدا به خانواده و خاندان یک شهید می دهد،‌ ماندنی است.

سردار تنگسیری از حضور باشکوه مردم هرمزگان در مراسم تشییع این شهید والامقام قدردانی کرد و گفت:‌ این حضور شما به ما امید داد و بدانید قدم های مبارک شما برای احترام به این شهید،‌ در روز قیامت دست همه ما را خواهد گرفت.

ناوسالاریکم پاسدار شهید رضا زارعی سومین شهید مدافع حرم استان هرمزگان پس از شهید «عبدالحمید سالاری و شهید خلیل تختی نژاد» است که سحرگاه جمعه یازدهم اسفند به دست دژخیمان رژیم اشغالگر قدس در دیرالزور سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

پیکر مطهر شهیدالقدس و سومین شهید مدافع حرم از هرمزگان، روز یکشنبه با حضور مردم قدرشناس بندرعباس تشییع و سپس برای خاکسپاری به زادگاهش روستای کرمون بخش شمیل از توابع این شهرستان منتقل شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->