راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

۴۰۰۰ نخبه در خراسان رضوی شناسایی شده‌اند

  • کد خبر: ۲۱۵۵۴۹
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
۴۰۰۰ نخبه در خراسان رضوی شناسایی شده‌اند
شناسایی نخبگان مدارس خراسان‌رضوی در دستورکار بنیاد نخبگان قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز «در خراسان‌رضوی ظرفیت پنهانی از نخبگان داریم که هنوز شناسایی نشده‌اند.» این جمله را سیدعبدالکریم سجادی گفت که بیش از دو سال است عهده‌دار مسئولیت بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی است. او ادامه داد: متأسفانه توزیع جغرافیایی خوبی را در نخبگان استان شاهد نیستیم و بیشتر نخبگان از شهر مشهد هستند؛ باوجود‌این سعی می‌کنیم که در روستا‌ها و شهر‌های کوچک نیز برای شناسایی این افراد اقدام کنیم، اما به‌دلیل دوری مسافت تا‌به‌حال کمی از این موضوع غافل شده‌ایم.

سجادی در گفتگو با شهرآرا، با اشاره به اینکه شاید وجود دو دانشگاه بزرگ فردوسی و علوم‌پزشکی در مشهد از دلایل دیگری باشد که بیشتر نخبگان استان از مشهد هستند، اظهار کرد: در‌این راستا طرح ایران‌گشت را با کمک آموزش‌و‌پرورش اجرا می‌کنیم که در قالب این طرح، دانش‌آموزان شهر‌های کوچک و روستا‌ها مشخص می‌شوند و به اردو‌های یک یا دوروزه می‌روند تا افراد نخبه شناسایی شوند.

اجرای «ایران‌گشت» در سال آینده

رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی با بیان اینکه طرح ایران‌گشت با وجود اینکه امسال شروع شد، به‌دلیل کمبود بودجه متأسفانه خیلی محدود بود، افزود: احتمالا در اردیبهشت‌ماه سال آینده ایران‌گشت را با تعداد بیشتری اجرا می‌کنیم. طرح‌های جهادی نیز داریم که در قالب آن نخبگان را به شهر‌ها و روستا‌های کوچک می‌بریم، مشکلات آن‌ها را شناسایی و بعد در بنیاد در مورد آن‌ها کار می‌کنیم.

۵۰۰ نخبه فعال در خراسان‌رضوی

«افراد دارای استعداد‌های برتر» تعبیر دیگری است که سجادی برای افراد نخبه به کار برد و گفت: این بنیاد سابقه هفده‌ساله دارد و زیرنظر معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در حال فعالیت است. از ابتدای تأسیس تاکنون ۴ هزار نفر نخبه در خراسان‌رضوی شناسایی شده‌اند که شاید اکنون حدود پانصد نفر از این تعداد فعال هستند و مابقی آن‌ها دیگر کار تخصصی خود را ادامه نداده‌اند یا از این استان رفته‌اند.

او هدف این بنیاد را حمایت از افرادی دانست که به نسبت هم‌سن‌و‌سالان و هم‌ردیف‌های خود دارای استعداد‌های برتری هستند و بیان کرد: از ۱۰‌سالگی به‌دنبال شناسایی افراد نخبه هستیم که در این حوزه با همکاری آموزش‌و‌پرورش اقدام می‌شود و در‌این‌رابطه سقف سنی برای حمایت از یک نخبه تعیین نشده است. سجادی گفت: زمانی که افراد وارد دانشگاه می‌شوند، به‌موازات اینکه نسبت به شناسایی نخبگان اقدام می‌کنیم، سعی در پرورش آن‌ها نیز داریم. در‌واقع از طریق طرح‌های مختلفی که در بنیاد انجام می‌دهیم، استقلال‌رأی و اعتماد‌به‌نفس را در این افراد بیشتر می‌کنیم و آن‌ها را با کار گروهی آشنا و خودباوری را در آن‌ها زنده می‌کنیم.

ضرورت تأثیرگذاری اجتماعی ایده یک نخبه

رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی با بیان اینکه بیشترین مخاطبان ما در طرح‌های بنیاد نخبگان، دانشجویان و اساتید دانشگاه هستند، گفت: این مهم به این دلیل است که این افراد از نظر سنی، فکری و تخصصی به مرحله‌ای رسیده‌اند که ایده آن‌ها می‌تواند تأثیرگذاری اجتماعی بیشتری داشته باشد؛ همچنین طرح‌های مختلفی داریم که هرکدام به روشی سعی در بازپروری، آموزش، توانمندسازی و تبدیل افکار و ایده‌های آن‌ها به یک نمونه یا الگو را دارد. در‌واقع هدف این است که ایده نخبگان عملی شود.
وی درباره اینکه بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی شعبه‌ای در شهرستان‌های استان ندارد، بیان کرد: هرکس بخواهد ثبت اختراعی داشته باشد، یا باید به‌صورت حضوری به بنیاد نخبگان مراجعه کند یا وارد سامانه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->