جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲ هزار و ۱۹۶ مدرسه در خراسان رضوی شعبه اخذ رای هستند

  • کد خبر: ۲۱۴۷۳۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
۲ هزار و ۱۹۶ مدرسه در خراسان رضوی شعبه اخذ رای هستند
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۲ هزار و ۱۹۶ مدرسه در این استان، به عنوان شعبه اخذ رای در انتخابات یازدهم اسفند فعال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر شوشتری امروز ۱۱ اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با توجه به وضعیت جوی و همچنین فعالیت این تعداد مدرسه، در حال مذاکره با کارگروه‌های مختلف هستیم و اطلاعیه نهایی نحوه فعالیت آموزش در مدارس برای روز شنبه به زودی صادر می‌شود.

عضو هیات بازرسی ستاد انتخابات استان خراسان رضوی ادامه داد: از صبح امروز تاکنون چند شعبه اخذ رای مورد بازدید قرار گرفت و این در حالی است که امروز شاهد راه‌اندازی به وقت شعب در شهر مشهد بودیم.

شوشتری اظهار کرد: امسال شاهد اقدام بسیار خوبی بودیم و برای اولین بار دانش آموزان مقطع دوم، به عنوان خبرنگار و ناظر در سر صندوق‌های رای حاضر هستند و تا راوی سلامت انتخابات و اخبار آن باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->