طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

هلال احمر تایباد: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی آموزش‌های خطرات «مین» را فرا گرفتند

  • کد خبر: ۲۱۵۸۰۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
هلال احمر تایباد: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی آموزش‌های خطرات «مین» را فرا گرفتند
رییس جمعیت هلال احمر تایباد واقع در شرق خراسان رضوی گفت: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی از ابتدای امسال تاکنون هنگام خروج از ایران در گذرگاه مرزی دوغارون، آموزش‌های لازم در زمینه خطرات مین را فراگرفته اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۶ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی رمضانی روز چهارشنبه در این باره گفت: این اقدام انسان‌دوستانه را جمعیت هلال احمر تایباد با برگزاری میانگین روزانه ۲۰ کلاس آموزشی در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین انجام داده است که براساس پایش و ارزیابی‌های انجام شده نقش زیادی در کاهش حوادث ناشی از برخورد مین و انواع ادوات منفجر نشده برای اتباع افغانستانی در این کشور داشته است.

وی ادامه داد: افرادی که آموزش می‌بینند شامل اتباعی هستند که به صورت داوطلبانه قصد بازگشت به افغانستان را دارند و از سراسر ایران گذرگاه زمینی دوغارون را برای برگشت به کشور خود انتخاب می‌کنند.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد اظهار کرد: روزانه هشت مربی ایرانی و افغانستانی هلال احمر، اتباع افغانستانی را از نحوه نشانه گذاری مناطق مین گذاری شده و نحوه اجتناب از برخورد با مین و مواد منفجره نشده آگاه می‌کنند.

وی اضافه کرد: امسال ۶ هزار و ۵۱۷ کلاس آموزشی در بخش آشنایی با خطرات مین و ادوات منفجر نشده در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین مرز دوغارون برگزار شده است.

رمضانی بیان کرد: مرکز پیش آگاهی از خطرات مین جمعیت هلال احمر تایباد از سال ۱۳۸۴ در مرز دوغارون فعال شد که در اسفند سال ۱۳۹۸ و با شیوع بیماری کووید ۱۹، به علت کاهش خروج اتباع افغانستانی از ایران، این مرکز آموزشی مدتی تعطیل شد.

وی ادامه داد: بر اساس آمار‌های ارائه شده از سوی مرکز مین افغانستان از سال ۲۰۰۵ میلادی هر ماه ۱۷۲ نفر از شهروندان آن کشور بر اثر برخورد با مین جان باخته‌اند که بدنبال آموزش‌های ارائه شده اکنون این میزان به ۴۰ نفر در ماه کاهش یافته است.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد گفت: باتوجه به این که معبر دوغارون از مهمترین مرز‌های خروجی برای اتباع کشور افغانستان به شمار می‌رود، احداث ساختمان مرکز آموزش‌های پیش آگاهی از خطرات مین که استاندارد‌های لازم را داشته باشد و بتوان خدمات بیشتری را ارائه کرد در این نقطه از کشور ضروری است.

سالانه افزون بر یک میلیون مسافر ایرانی و خارجی به صورت قانونی از طریق گذرگاه زمینی دوغارون بین ۲ کشور ایران و افغانستان رفت و آمد می‌کنند.

مرز دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد قرار دارد. شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد واقع در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->