قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

هلال احمر تایباد: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی آموزش‌های خطرات «مین» را فرا گرفتند

  • کد خبر: ۲۱۵۸۰۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
هلال احمر تایباد: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی آموزش‌های خطرات «مین» را فرا گرفتند
رییس جمعیت هلال احمر تایباد واقع در شرق خراسان رضوی گفت: ۳۶۴ هزار و ۵۲۵ مهاجر افغانستانی از ابتدای امسال تاکنون هنگام خروج از ایران در گذرگاه مرزی دوغارون، آموزش‌های لازم در زمینه خطرات مین را فراگرفته اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۶ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی رمضانی روز چهارشنبه در این باره گفت: این اقدام انسان‌دوستانه را جمعیت هلال احمر تایباد با برگزاری میانگین روزانه ۲۰ کلاس آموزشی در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین انجام داده است که براساس پایش و ارزیابی‌های انجام شده نقش زیادی در کاهش حوادث ناشی از برخورد مین و انواع ادوات منفجر نشده برای اتباع افغانستانی در این کشور داشته است.

وی ادامه داد: افرادی که آموزش می‌بینند شامل اتباعی هستند که به صورت داوطلبانه قصد بازگشت به افغانستان را دارند و از سراسر ایران گذرگاه زمینی دوغارون را برای برگشت به کشور خود انتخاب می‌کنند.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد اظهار کرد: روزانه هشت مربی ایرانی و افغانستانی هلال احمر، اتباع افغانستانی را از نحوه نشانه گذاری مناطق مین گذاری شده و نحوه اجتناب از برخورد با مین و مواد منفجره نشده آگاه می‌کنند.

وی اضافه کرد: امسال ۶ هزار و ۵۱۷ کلاس آموزشی در بخش آشنایی با خطرات مین و ادوات منفجر نشده در مرکز پیش آگاهی از خطرات مین مرز دوغارون برگزار شده است.

رمضانی بیان کرد: مرکز پیش آگاهی از خطرات مین جمعیت هلال احمر تایباد از سال ۱۳۸۴ در مرز دوغارون فعال شد که در اسفند سال ۱۳۹۸ و با شیوع بیماری کووید ۱۹، به علت کاهش خروج اتباع افغانستانی از ایران، این مرکز آموزشی مدتی تعطیل شد.

وی ادامه داد: بر اساس آمار‌های ارائه شده از سوی مرکز مین افغانستان از سال ۲۰۰۵ میلادی هر ماه ۱۷۲ نفر از شهروندان آن کشور بر اثر برخورد با مین جان باخته‌اند که بدنبال آموزش‌های ارائه شده اکنون این میزان به ۴۰ نفر در ماه کاهش یافته است.

رییس جمعیت هلال احمر تایباد گفت: باتوجه به این که معبر دوغارون از مهمترین مرز‌های خروجی برای اتباع کشور افغانستان به شمار می‌رود، احداث ساختمان مرکز آموزش‌های پیش آگاهی از خطرات مین که استاندارد‌های لازم را داشته باشد و بتوان خدمات بیشتری را ارائه کرد در این نقطه از کشور ضروری است.

سالانه افزون بر یک میلیون مسافر ایرانی و خارجی به صورت قانونی از طریق گذرگاه زمینی دوغارون بین ۲ کشور ایران و افغانستان رفت و آمد می‌کنند.

مرز دوغارون در فاصله ۱۸ کیلومتری شهر تایباد قرار دارد. شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد واقع در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->