نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقاومت عراق: حملات ضداسراییل تا تحمیل آتش بس ادامه دارد

  • کد خبر: ۲۱۵۸۹۱
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۱:۲۶
مقاومت عراق: حملات ضداسراییل تا تحمیل آتش بس ادامه دارد
مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای با اعلام آمادگی کامل گروه‌های مقاومت عراقی در نبرد با صهیونیست‌ها از ادامه حملات به مناطق اشغالی تا پایبندی این رژیم به آتش بس در غزه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه‌های مقاومت عراقی با صدور بیانیه‌ای از ادامه حملات خود ضد منافع رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی تا تحمیل شروط مقاومت فلسطینی در برقراری آتش بس در غزه تاکید کردند.

شبکه العهد لبنان گزارش داد که مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای در راستای حمایت از مردم و مقاومت غزه اعلام کرد «عملیات ما در حمله به مناطق تحت سلطه صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی کماکان ادامه خواهد یافت؛ تا زمانی که اشغالگران به آتش‌بس در غزه ملتزم گردند».

در ادامه بیانیه آمده است: «رزمندگان قهرمان مقاومت اسلامی از آمادگی کامل برخوردارند تا چنانچه اشغالگران جنایات خود را تداوم بخشند، با تکیه بر حمایت الهی ضربات‌شان را از سر بگیرند.»

مقاومت اسلامی عراق ادامه داد: «ما خود را به تحقق دو هدف آزادسازی عراق از اشغالگری آمریکا و پشتیبانی از فلسطین در نبرد مقدس علیه اشغالگران صهیونیستی پایبند می‌دانیم.»

در همین ارتباط، ابوآلاء الولایی، دبیرکل جنبش مقاومت گردان‌های سیدالشهداء اعلام کرد: «به مجاهدین مقاومت اسلامی عراق تبریک می‌گوئیم که عملیات خود را در تکمیل مرحله دوم گسترش دادند تا علاوه بر بنادر، فرودگاه‌های رژیم غاصب را نیز شامل شود، دیروز فرودگاه حیفا و امروز فرودگاه کریات شمونا.»

دبیرکل گردان‌های سیدالشهدای عراق خاطرنشان کرد: «تعلیق عملیات مقاومت عراق به تصمیم مقاومت فلسطین و نتایج مذاکرات آتش‌بس با پایبندی به اصل وحدت میدان‌های نبرد که راه بازگشتی از آن وجود ندارد، واگذار شده‌است.»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->