برگزاری «کرسی تفسیر موضوعی قرآن کریم» در حرم امام‌رضا(ع) عزاداری هیئت‌های مذهبی سراسر کشور در "حسینیه حرم" یادی از استاد کاظم مدیرشانه چی، چهره ماندگار علوم حدیث و استاد دانشگاه فردوسی مشهد برگزاری آیین سنتی «اذن عزا» حضرت سیدالشهدا‌(ع) در حرم امام‌رضا(ع) + جزئیات آیینه‌ها، در عبادت یار | درباره هنر چهارصدساله آینه‌کاری در حرم امام‌رضا(ع) راز سجده مروری بر آموزه‌های امام رضا(ع) درباره عزای سیدالشهدا(ع) اجتماع بزرگ هیئت‌های عزادار حسینی در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) ۶۰۰ کودک‌ونوجوان یتیم، میهمان آستان قدس رضوی شدند استقرار ۳۲ صندوق اخذ رأی در حرم امام‌رضا(ع) یادی از فیلسوف، حاج ملاهادی سبزواری | در دیده اسرار همه خانه اوست تربیت مهدوی افق می‌خواهد راز عظمت ۲۵ ذی‌الحجه و نزول سوره «انسان» و آیه «هل اتی» فراخوان ثبت‌نام کاروان قرآنی اربعین آغاز شد پیکر مطهر سرباز شهید مرزبانی، در مشهد تشییع شد (۱۱ تیر ۱۴۰۳) همه آنچه باید درباره مباهله بدانیم | حقانیت جاوید اسلام اثرگذاری بانوان در جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات روشن است
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

تولیت آستان قدس رضوی: احیای امر زیارت، مهم‌ترین دستاورد آیت‌‎الله واعظ‌طبسی بود

  • کد خبر: ۲۱۶۱۹۶
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
تولیت آستان قدس رضوی: احیای امر زیارت، مهم‌ترین دستاورد آیت‌‎الله واعظ‌طبسی بود
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی گفت: گسترش فضای زیارت از حدود ۹۰ هزارمترمربع به گستره یک میلیون مترمربع، ساخت بیش از ۳۶ کتابخانه عمومی در مشهد، احیای بقاع متبرکه، فضا‌های اقامتی بین‌راهی در امامزاده‌ها و حتی یادمان شهدای هویزه بخشی از خدمات آیت‎‌الله واعظ‌طبسی بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در آیین نکوداشت هشتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله عباس واعظ‌طبسی، تولیت فقید آستان قدس رضوی که صبح امروز در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم‌، بهانه‌ای برای بزرگداشت شخصیتی است که اگرچه عمر خود را در خدمت اقامه دین خدا قرار داد اما به گفته خود، مهم‌ترین جنبه هویتی‌اش را در خادمی امام هشتم(ع) می‌دید و درنهایت نیز به‌عنوان خادم خورشید شناخته شد.

وی افزود: افکار غبارآلود بدخواهان روحانیت و نظام اسلامی، چهره‌های تابناک خادمان ملت در این انقلاب را نمی‌پوشاند. این یک حقیقت است که مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی، یک هویت فراموش‌نشدنی و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است و کار مطالعاتی و پژوهشی بسیار نیاز است تا این شخصیت موردتحلیل و واکاوی کامل قرار بگیرد.

تولیت آستان قدس‌رضوی خاطرنشان کرد: گسترش فضای زیارت از حدود ۹۰ هزارمترمربع به گستره یک میلیون مترمربع، ساخت بیش از ۳۶ کتابخانه عمومی در سطح شهر مشهد، احیای بقاع متبرکه، فضاهای اقامتی بین راهی در امامزاده‌ها و حتی یادمان شهدای هویزه، تنها بخشی از طیف وسیع خدمات مردی بود که با وجود حق برداشت از حق‌التولیه، حتی یک ريال از آن را برداشت نکرد. مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی در همه برهه‌های حساس تاریخی و زمانی که بصیرت خواص راهگشا بود، پرچم‌داری می‌کرد و این روال، یادگار دورانی بود که پیشاپیش مردم مشهد در مبارزه با رژیم ستمشاهی حاضر می‌شد.

وی ادامه داد: این بسیار مهم است که وقتی فردی از دنیا برود، بدون هماهنگی سازمانی و دخالت نهادهای مختلف، مردم خودشان برای تشییع و بزرگداشت او به میدان بیایند. اشک ماتم بریزند و سوگواری کنند. مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی چنین شخصیتی بود و در این مراسم نیز ما از پروردگار عالم مسئلت می‌کنیم تا روح او را همنشین علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) قرار بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->