رونمایی از از بسته شعر دهه کرامت ۱۴۰۳ در حرم مطهر رضوی اعلام ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شهادت امام‌جعفرصادق(ع) شناسایی پیکر مطهر شهید دفاع مقدس پس از ۴۲ سال برنامه‌های سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت اعلام شد آیت‌الله علم‌الهدی: سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است میزبان کریم روایتی شنیده نشده از سازندگان و بانیان قدیمی‌ترین کاشی‌های حرم مطهر رضوی نتیجه دوری از نماز نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد کلینیک مجازی مرکز مشاوره آستان قدس در سال جاری راه اندازی می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: تکلیف مدیران شهری، گره‌گشایی از زائران امام هشتم (ع) است | ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی وعده صادق؛ عملیات تنبیهی ایران اسلامی نگاهی به جایگاه کار و کارگر در فرهنگ دینی| دستانی که آتش به آنها نمی‌رسد عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است | نیازمند تقویت قدرت اقناع در دولت هستیم
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: احیای امر زیارت، مهم‌ترین دستاورد آیت‌‎الله واعظ‌طبسی بود

  • کد خبر: ۲۱۶۱۹۶
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
تولیت آستان قدس رضوی: احیای امر زیارت، مهم‌ترین دستاورد آیت‌‎الله واعظ‌طبسی بود
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی گفت: گسترش فضای زیارت از حدود ۹۰ هزارمترمربع به گستره یک میلیون مترمربع، ساخت بیش از ۳۶ کتابخانه عمومی در مشهد، احیای بقاع متبرکه، فضا‌های اقامتی بین‌راهی در امامزاده‌ها و حتی یادمان شهدای هویزه بخشی از خدمات آیت‎‌الله واعظ‌طبسی بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی در آیین نکوداشت هشتمین سالگرد ارتحال آیت‌الله عباس واعظ‌طبسی، تولیت فقید آستان قدس رضوی که صبح امروز در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این مراسم‌، بهانه‌ای برای بزرگداشت شخصیتی است که اگرچه عمر خود را در خدمت اقامه دین خدا قرار داد اما به گفته خود، مهم‌ترین جنبه هویتی‌اش را در خادمی امام هشتم(ع) می‌دید و درنهایت نیز به‌عنوان خادم خورشید شناخته شد.

وی افزود: افکار غبارآلود بدخواهان روحانیت و نظام اسلامی، چهره‌های تابناک خادمان ملت در این انقلاب را نمی‌پوشاند. این یک حقیقت است که مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی، یک هویت فراموش‌نشدنی و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است و کار مطالعاتی و پژوهشی بسیار نیاز است تا این شخصیت موردتحلیل و واکاوی کامل قرار بگیرد.

تولیت آستان قدس‌رضوی خاطرنشان کرد: گسترش فضای زیارت از حدود ۹۰ هزارمترمربع به گستره یک میلیون مترمربع، ساخت بیش از ۳۶ کتابخانه عمومی در سطح شهر مشهد، احیای بقاع متبرکه، فضاهای اقامتی بین راهی در امامزاده‌ها و حتی یادمان شهدای هویزه، تنها بخشی از طیف وسیع خدمات مردی بود که با وجود حق برداشت از حق‌التولیه، حتی یک ريال از آن را برداشت نکرد. مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی در همه برهه‌های حساس تاریخی و زمانی که بصیرت خواص راهگشا بود، پرچم‌داری می‌کرد و این روال، یادگار دورانی بود که پیشاپیش مردم مشهد در مبارزه با رژیم ستمشاهی حاضر می‌شد.

وی ادامه داد: این بسیار مهم است که وقتی فردی از دنیا برود، بدون هماهنگی سازمانی و دخالت نهادهای مختلف، مردم خودشان برای تشییع و بزرگداشت او به میدان بیایند. اشک ماتم بریزند و سوگواری کنند. مرحوم آیت‌الله واعظ‌طبسی چنین شخصیتی بود و در این مراسم نیز ما از پروردگار عالم مسئلت می‌کنیم تا روح او را همنشین علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) قرار بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->