جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

درباره «انجیر»، از آخرین نمایش‌های تئاتر مشهد در سال ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۲۱۶۷۱۵
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
درباره «انجیر»، از آخرین نمایش‌های تئاتر مشهد در سال ۱۴۰۲
کارگردان نمایش انجیر گفت: تاکنون از نمایش انجیر استقبال خوبی شده و برای بسیاری از مخاطبان ما جذاب و جدید بود که نمایش را در مکانی غیر از سالن نمایش دیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد صاحبی، کارگردان تازه‌کاری است که در کارنامه خود دستیاری کارگردانی نزد عبدالله برجسته، هنرمند تئاتر مشهد، را دارد و این روز‌ها اولین کار خود را با نام «انجیر» روی صحنه برده است. در ادامه صحبت‌های صاحبی درباره نمایش «انجیر» را بخوانید:

کوتاه درباره نمایشنامه «انجیر»

سال ۱۳۹۶، متنی توسط سیاوش حیدری نوشته شده و سال ۱۳۹۷ بازیگر تئاتر به نام کیوان محمدی در تهران یک سال این متن را تمرین و به مدت ۲۰ شب در تالار مولوی اجرا می‌رفت. این نمایش درباره هنرمندی است که دچار بیماری اسکیزوفرنی بوده و بدنش را در هیبت میوه‌های مختلف تصور و روایت را بیان می‌کند. 

خلاصه داستان

این نمایشنامه زمان حال را بیان می‌کند و در داستان کنش‌هایی اتفاق می‌افتد. نقش اول این نمایش نابینا بوده و چشم‌هایش را در آورده و هر روز راس ساعت ۳ یاد قرار عاشقانه‌اش می‌افتد و در حین اجرا و گروگانگیری که در تیمارستان صورت گرفته، شروع به روایت آن خاطره می‌کند. 

درباره تیم نمایش «انجیر»

تیم نمایش انجیر، زیر نظر عبدالله برجسته در مجموعه تئاتر کربن مشغول به فعالیت هستند. بین اعضای این تیم رفاقتی شکل گرفته و اولین تجربه کاری ما به حساب می‌آید. ما ۷ ماه برای این تئاتر تمرین کردیم و بعد از گذراندن مراحل اداری، نمایش را بر روی صحنه بردیم.

اجرای نمایش «انجیر» به سبکی جدید

اجرای این نمایش در فضایی که محل تمرین ما بود، ریسک بزرگی بوده و به عبارت دیگر روی تیغ راه رفتن است. تاکنون از نمایش انجیر استقبال خوبی شده و برای بسیاری از مخاطبان ما جذاب و جدید بود که نمایش را در مکانی غیر از سالن نمایش دیدند.

علاقه‌مندان برای تماشای نمایش «انجیر» می‌توانند به مرکز تئاتر کربن (پلاتو روستا) واقع در وکیل آباد ۶۳، آزادگان ۲ مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->