دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار میراث فرهنگی و هواشناسی درباره چادر زدن در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۱۷۹۳۱
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
هشدار میراث فرهنگی و هواشناسی درباره چادر زدن در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳
مدیرکل گردشگری داخلی گفت: امسال در عید نوروز به دلیل بارش باران در بسیاری از استان‌ها امکان چادر زدن مسافران وجود ندارد.

 به گزارش شهرآرانیوز؛ شصت و یکمین جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر در آخرین روزهای اسفند با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمایندگان دستگاه‌های عضو ستاد در سالن اجتماعات معاونت گردشگری برگزار شد. در این نشست مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: امسال در عید نوروز به دلیل بارش باران در بسیاری از استان‌ها امکان چادر زدن مسافران وجود ندارد.

وی بیان کرد: سمت و سوی سفرها به جنوب و شرق کشور رفته است و در حال حاضر استان‌هایی مانند فارس، کرمان، یزد، هرمزگان و سیستان و بلوچستان بیشترین رشد رزرو نسبت به سال گذشته را داشته‌اند بقیه استان‌ها یا ثابت مانده یا کاهش رزرو داشته‌اند.

فاطمی گفت: استان‌های ایلام، لرستان، خوزستان و کرمانشاه با رشد مسافر مواجه بودند اما تنها استانی که آمارش فعلاً ثابت مانده، لرستان بوده است.

در ادامه صادق ضیاییان از سازمان ملی هواشناسی نیز گفت: در ادامه بارش‌ها برای روز سه شنبه تعدادی از استان‌ها ۵ هشدار قرمز و بقیه نارنجی گرفته‌اند.

وی گفت: سه شنبه بارش‌ها در مناطق سردسیر به صورت برف خواهد بود همچنین رگبار شدید باران در تهران تبریز قزوین سمنان غرب رضوی کردستان کرمانشاه مرکزی فم خوزستان بوشهر فارس و یزد وجود خواهد داشت.

ضیاییان بیان کرد: فردا در نیمه غربی کشور بارندگی وجود خواهد داشت و چهارشنبه از شدت بارش‌ها کم می‌شود. ۵ شنبه بارشی نداریم ولی بارش‌ها دوباره از اوایل هفته بعد و در جمعه شروع می‌شود و استان‌های نیمه غربی را شامل خواهد شد. پس از آن از روز شنبه بارشها به استان‌های شمالی شرق می‌رسد.

وی با بیان اینکه وزش باد شدید در استان‌های مرکزی را داریم افزود: روزهای ابتدایی هفته آینده هم مجدد بارش‌ها را داریم نکته مهم این هست که در کنار رودخانه‌ها چادرها استقرار پیدا می‌کند و مردم در مناطق گرمسیر ممکن است در بستر رودخانه‌ها قرار بگیرند که خطرناک است.

ضیاییان گفت: در سامانه‌های ایتا و بله و سایت هواشناسی و تلفن ۱۳۴ و پیامک‌هایی که برای مسئولان ارسال می‌شود اطلاعات مربوط به آخرین هشدارها اطلاع داده خواهد شد اگر دستگاهی برای دریافت پیام مشکلی دارد اعلام کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->