هلاکت نظامیان صهیونیست در کمین نیرو‌های حماس در غزه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) افزایش شمار کشته‌شدگان سیل تگزاس به ۹۱ نفر | تشدید اعتراض‌ها به دولت ترامپ به دلیل کاهش نیرو در اداره هواشناسی سردار شکارچی: آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است کاخ سفید ادعا کرد: با ایران درباره توافق در تماس هستیم وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از موشک‌های ایران وحشت داریم بازگشت عزتمندانه مهاجران غیرمجاز افغانستانی عزتمندانه به کشورشان رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است عراقچی با رئیس جمهور بولیوی دیدار کرد سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی
سرخط خبرها

حماس: پاسخ دشمن به طرح پیشنهادی ما برای آتش‌بس منفی بوده است

  • کد خبر: ۲۱۸۲۴۳
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
حماس: پاسخ دشمن به طرح پیشنهادی ما برای آتش‌بس منفی بوده است
حماس به دنبال پایان دادن به جنبش جنایتکارانه علیه ملت فلسطین است و تلاش‌های خود برای ورود کمک‎ها به این باریکه را شدت بخشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسامه حمدان عضو ارشد جنبش حماس روز چهارشنبه در سخنانی گفت: حماس دیدگاه خود در مورد مبادله اسرا را ارائه داده و نرمش و انعطاف پذیری زیادی در این زمینه از خود نشان داده است.

وی افزود: روند مذاکرات را از طریق برادرانمان در مصر و قطر پیگیری می‌کنیم و رویکرد و نگرش فراگیری را ارائه دادیم که خواسته‌های ملت را محقق می‌کند.

اسامه حمدان با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در بیمارستان شفا گفت: دشمن به اعدام بیش از ۵۰ فلسطینی در داخل بیمارستان شفا و بازداشت بیش از ۲۰۰ نفر از جمله شماری خبرنگار و اصحاب رسانه اعتراف کرده است.

حمدان تصریح کرد: دشمن اشغالگر باید هدف قرار دادن توزیع کنندگان کمک‌ها در غزه را متوقف کرده و از تلاش برای حمله زمینی به غزه دست بردارد.

وی خاطرنشان کرد: نتانیاهو و کابینه تروریست او و حامیانشان مسئول شکست تلاش‌ها برای دست‌یابی به توافق مبادله اسرا هستند.

عضو ارشد حماس تأکید کرد آمریکا اگر در توقف نسل‌کشی در غزه جدی است، باید ارسال سلاح و مهمات برای رژیم اشغالگر را متوقف کند.

وی اضافه کرد: مسئولیت ادامه کشتار‌های ارتش رژیم صهیونیستی در غزه با سلاح و حمایت‌های آمریکا را متوجه دولت بایدن می‌دانیم.

وی ادامه داد: هیچ جایگزینی برای بازگشایی گذرگاه رفح به طور کامل، لغو محاصره و ورود کاروان‌های امدادرسانی به سراسر نوار غزه وجود ندارد.

اسامه حمدان عنوان کرد دشمن صهیونیستی مسئول هدف قرار دادن کاروان‌های کمک‌رسانی و مسئولان توزیع آن و در راس آن آژانس آنروا است.

وی افزود: اجازه نمی‌دهیم دشمن با بازی‌های سیاسی، تلفات و خسارت‌های نظامی خود در غزه را جبران کند. ملت فلسطین در کرانه باختری و قدس را به ادامه حمایت از مسجد الاقصی فرامی‌خوانیم.

اسامه حمدان ادامه داد: مجددا از دیوان دادگستری بین‌المللی دعوت می‌کنیم تدابیری فوری را اتخاذ کرده که دشمن صهیونیستی را ملزم به ورود کمک‌ها به غزه برای توقف قحطی و گرسنگی در این باریکه نماید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->