انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: دولت و مجلس باید موانع مشارکت مردم در تولید را حذف کنند

  • کد خبر: ۲۱۸۴۲۳
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
آیت‌الله علم‌الهدی: دولت و مجلس باید موانع مشارکت مردم در تولید را حذف کنند
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دولت و مجلس باید موانع مشارکت مردم در تولید را حذف کنند و مردم نیز باید به این عرصه وارد شوند و در این صورت در کشور دیگر بیکاری معنایی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد در حرم مطهر امام رضا (ع) اظهار کرد: هر سال در آغاز سال نو رهنمود‌ها و راهبرد‌های مقام معظم رهبری به مدیران چراغ راه است و رهنمود‌های ولایت منجر به آرامش مردم می‌شود.

وی ادامه داد: امروز استکبار جهانی همه چیز را از دست داده است، منفور است و فقط به تحریم اقتصادی متوسل شده است که برخی کوتاه فکران نیز می‌گویند نکند آمریکا با این تحریم به جایی برسد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: برای خنثی سازی تحریم‌های آمریکا در کشور گام‌های مهمی برداشته شده است و امروز مشکلی که ناشی از تحریم‌های آمریکا باشد احساس نمی‌شود.

آیت‌الله علم الهدی افزود: طبق سخنان مقام معظم رهبری تلخ‌ترین حادثه سال گذشته فجایع استکبار و رژیم صهیونیستی در غزه بود؛ اما غزه منجر به تحولی شد که تاریخ را تغییر داد و آبروی آمریکا و استکبار در مقابل همه ملت‌ها فرو ریخت.

وی ادامه داد: مقاومت، آبروی آمریکا را برد و یمنی‌ها در دریای سرخ کشتی آمریکا را آتش زدند و آمریکا هیچ غلطی نتوانست بکند.

امام جمعه مشهد گفت: برای خلع سلاح آمریکا از سلاح تحریم اقتصادی و این که به دنیا ثابت شود که آمریکا دیگر قدرتی ندارد، مقام معظم در منویات خود در نخستین روز فروردین ماه «رشد تولید با مشارکت مردم» را به عنوان راهبرد امسال مشخص کردند.

وی ادامه داد: با ورود نقدینگی مردم به تولید به جای بازار ارز، طلا و سایر معاملات، مردم همه کاره اقتصاد می‌شوند، پول و اقتصاد در دست مردم است و دیگر تحریم اثری نخواهد داشت.

امام جمعه مشهد گفت: تولید کشاورزی می‌تواند دنیا را به بازاری برای ما تبدیل کند، می‌گویند خراسان رضوی و مشهد درگیر کم آبی است، اما خاک داریم.

آیت‌الله علم الهدی افزود: تولید پسته، گردو و محصولاتی نظیر زیره از ظرفیت‌های کشاورزی استان است، اگر تولید در بخش کشاورزی برای مردم ملاک فعالیت شود و از ثروت خدادادی استفاده شود، اقتصاد به دست مردم می‌افتد و تحریم‌ها اثری نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: دولت و مجلس نیز باید موانع مشارکت مردم در تولید را حذف کنند و مردم نیز باید به این عرصه وارد شوند و در این صورت در کشور دیگر بیکاری معنایی ندارد.

امام جمعه مشهد گفت: ملت ایران ثابت کرده که در همه عرصه‌ها غیرتمند است و با ورود مردم به تولید سال پر برکتی خواهیم داشت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->