چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

تحصیل طولانی‌تر، عمر بیشتر!

  • کد خبر: ۲۱۹۴۲۶
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
تحصیل طولانی‌تر، عمر بیشتر!
تجزیه‌و‌تحلیل دانشمندان نشان می‌دهد که ادامه تحصیل به‌اندازه دو سال ممکن است فرایند پیری را ۲ تا ۳درصد کُندتر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان، براساس تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های مربوط به ۳۱۰۱ نفر از سه نسل مختلف، مدعی شده‌اند که تحصیل طولانی‌تر، نه‌تنها باعث آموزش بهتر می‌شود، بلکه همچنین با افزایش طول عمر پیوند دارد و ممکن است موجب کاهش فرسودگی سلول‌های بدن شود.

به‌طورکلی، این تحقیق جدید نشان می‌دهد که، اگر زمان بیشتری را در مدرسه یا به‌طورکلی درحال تحصیل سپری کرده باشیم، بدن ما احتمالاً، از نظر سلولی، آرام‌تر پیر می‌شود.

دنیل بلسکی، اپیدمیولوژیست «دانشگاه کلمبیا»، توضیح می‌دهد: «مدت‌هاست که می‌دانیم افراد با سطح تحصیلات بالاتر زندگی طولانی‌تری دارند، اما در مورد نحوه وقوع این اتفاق و اینکه آیا سایر تلاش‌های مربوط به ارتقای سطح تحصیلی به افزایش طول عمر کمک می‌کنند یا خیر چالش‌های زیادی وجود دارد.»

تجزیه‌و‌تحلیل‌ها نشان می‌دهد که ادامه تحصیل به‌اندازه دو سال می‌تواند ۲ تا ۳درصد پیری را کُندتر کند. برای انجام این تحقیق، از داده‌های یک پروژه تحقیقاتی استفاده شده است که در آن گروه بزرگی از ساکنان یک شهر و اکنون برخی از فرزندان و نوه‌های آن‌ها از سال ۱۹۴۸ به بعد بررسی شده‌اند.

دانشمندان از داده‌های به‌دست‌آمده در کنار الگوریتم Epigenetic clock استفاده کردند که برای اندازه‌گیری سن بیولوژیکی از طریق نشانگرهای DNA طراحی شده است؛ سپس با بررسی ارجاعات متقابل بین خواهر و برادرها و بین کودکان و والدینِ آن‌ها توانستند تا حدودی تأثیرات تحصیل را مشخص کنند.

آن‌ها سپس از رویکردی با نام «پویایی آموزشی» استفاده کردند که از طریق آن می‌توان میزان تحصیلات یک فرد در مقایسه با والدین خود و در مقایسه با خواهران و برادرانش را مشخص کرد.

گلوریا گراف، دیگر اپیدمیولوژیست «دانشگاه کلمبیا»، توضیح می‌دهد: «ما متوجه شدیم که روند صعودی در پویایی آموزشی هم با کاهش سرعت پیری و هم با کاهش خطر مرگ مرتبط است.»

البته دلیل این اتفاق هنوز توسط دانشمندان مشخص نشده و در این مطالعه نیز مورد توجه نبوده است. محققان در واقع تنها پیوند بین این دو مقوله را کشف کرده‌اند.

مطمئناً به‌عنوان یکی از دلایل می‌توان گفت که تحصیلات عالی معمولاً منجر به شغل و درآمد بهتر می‌شود و این امر توانایی پرداخت هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی و به‌طور کلی دسترسی به سبک زندگی سالم‌تر را برای انسان‌ها فراهم می‌کند.

نتایج پژوهش حاضر در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->