ویدئو | نماز عید سعید فطر مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد ویدئو | دلیل اختلاف افکنی میان مردم ایران و افغانستان از زبان محمدکاظم کاظمی دادگاه عالی طالبان فردا یکشنبه (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) را عید فطر اعلام کرد پژمان‌فر: تشکیل سازمان ملی مهاجرت گامی مؤثر درراستای مدیریت هوشمند مهاجران خارجی است سازمان ملل: محرومیت دختران از تحصیل افغانستان را منزوی‌تر می‌کند عفو بین‌الملل از پاکستان خواست اخراج مهاجران افغانستانی را متوقف کند عراقچی از طرح مشترک ایران و طالبان برای بازگشت مهاجران افغانستانی خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه، ۵ فروردین ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) ساعت کاری سفارت و کنسولگری افغانستان در تهران و مشهد در نوروز ۱۴۰۴ نوروزهای بی‌رنگِ افغانستان قیمت افغانی به تومان (دوشنبه، ۲۷ اسفند ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل نشستی با موضوع افغانستان برگزار می‌کند بقایی در واکنش به مشکلات صدور ویزای ایران برای افغانستانی‌ها: به‌دنبال مدیریت اعطای روادید به متقاضیان در افغانستان هستیم طالبان در واکنش به پیام عراقچی: برقراری روابط خوب با همسایگان اولویت ما نیز است راه آهن خواف ـ هرات؛ کلید طلایی ایران در ترانزیت جهانی ویدئو | همه چیز درباره اهمیت مسیر ریلی خواف-هرات تیم فوتبال ساحلی افغانستان به مصاف ژاپن می‌رود وزارت خارجه طالبان از توافق مرزی تاجیکستان و قرقیزستان استقبال کرد ترامپ: پایگاه بگرام در کنترل چین است طالبان از ثبت ۱۸ میلیون سیمکارت برای شهروندان افغانستان خبر داد
سرخط خبرها

نماینده ویژه پوتین: داعش افغانستان ساخته آمریکا و انگلیس است

  • کد خبر: ۲۱۹۹۱۹
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
نماینده ویژه پوتین: داعش افغانستان ساخته آمریکا و انگلیس است
نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان اعلام کرد گروه تروریستی داعش در شمال افغانستان توسط آمریکا و انگلیس ساخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ضمیر کابلوف» نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان اظهار داشت شاخه گروه تروریستی داعش در شمال افغانستان توسط نیرو‌های آمریکایی و انگلیسی ایجاد شد.

وی در گفتگو با «آر تی وی وان» گفت داعش خوراسان در افغانستان ظاهر شد و درست زمانی این اتفاق افتاد که نیرو‌های آمریکایی و دیگر نیرو‌های ناتو بسیار پر شمار در آنجا مستقر بودند.

کابلوف خاطرنشان کرد گروه تروریستی داعش در افغانستان در ابتدا آمریکایی‌ها که اشغالگران افغانستان بودند را به چالش نکشید، اما طالبان را با مشکل مواجه کرد.

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان افزود طالبان که خودشان مخالف مسلح بودند با داعش جنگیدند. وقتی این موضوع به آمریکایی‌ها و دیگر دوستانش گفتیم، آنها استدلال کردند که تهدید اصلی در افغانستان القاعده است.

وی همچنین گفت حقایق دیگری از ارتباط میان آمریکا و داعش وجود دارد که طالبان نیز مواردی را با روسیه درمیان گذاشته‌اند.

کابلوف گفت: زمانی که طالبان با داعش درگیر می‌شدند و آنها را تحت فشار قرار می‌دادند بالگرد‌های آمریکایی ظاهر می‌شدند و افراد داعش را با خود می‌بردند.

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان گفت گروه تروریستی داعش در شمال افغانستان شامل افرادی از آسیای مرکزی، ازبکستان، تاجیکستان و برخی دیگر حتی از روسیه نیز هستند و علیه ایران نیز فعال شده‌اند.

کابلوف پیش از این در نشریه روسی «نیزاویسیما گازتا» نوشته بود: آمریکایی‌ها همراه با همدستان انگلیسی‌شان، همه تلاش خود را می‌کنند تا مواضع و پتانسیل مخرب شاخه افغانستان داعش را تقویت کنند تا این گروه ابزاری برای فشار بر کشور‌های آسیای مرکزی و جدا کردن آنها از روسیه باشد.

منبع: جمهور

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->