پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر زائران اعزامی به اربعین است (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط تأکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قیدوشرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد سازمان ملل: یک‌هزار و ۷۶۰ فلسطینی در صف غذا به شهادت رسیده‌اند پایان مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا |پوتین: مذاکرات در فضایی مثبت برگزار شد | ترامپ: برخی مسائل حل نشده‌، اما پیشرفت‌هایی داشتیم نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد روسیه از اسرائیل پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت

  • کد خبر: ۲۲۰۲۲۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
انتقاد روسیه از اسرائیل پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت
سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل با انتقاد شدید از بی‌توجهی رژیم اسرائیل به قطعنامه آتش‌بس در نوار غزه و ادامه حملات گفت: اسرائیل به رغم قطعنامه شورای امنیت به جنگ در غزه ادامه می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه و فلسطین گفت: اسرائیل به رغم قطعنامه شورای امنیت که خواستار پایان جنگ در غزه شده بود، به بدترین عملیات نظامی خود ادامه می‌دهد.

سفیر روسیه در سازمان ملل تاکید کرد: باید فاجعه انسانی در نوار غزه را متوقف کنیم و آتش‌بس ضروری است. شورای امنیت باید خواستار آتش‌بس فوری در غزه شود.

او درباره اتهامات اسرائیل علیه آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) گفت: اسرائیل آنروا را هدف قرار می‌دهد و قبل از هفتم اکتبر نیز کارزاری علیه آن آغاز کرده بود. هیچ جایگزینی برای آنروا در نوار غزه وجود ندارد.

نبنزیا درباره سیاست استفاده از گرسنگی دادن به مردم غزه از سوی اسرائیل گفت: استفاده از گرسنگی در جنگ برخلاف قوانین بین‌المللی است.

سفیر روسیه در سازمان ملل گفت: «اسرائیل» بین یک غیرنظامی و یک فرد مسلح، ساختمان‌های مسکونی، مدارس، مساجد، بیمارستان‌ها و تأسیسات نظامی تمایز قائل نمی‌شود. وضعیت غزه به دلیل ممانعت از انجام کار آنروا رو به وخامت است و اسرائیل تاکنون شواهدی مبنی بر دخالت کارمندان این سازمان در حمله ۷ اکتبر ارائه نکرده است.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل یک روز پس از درخواست «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با نخست وزیر اسرائیل مبنی بر برقراری آتش بس فوری در غزه، گفت: درخواست فوری خود را برای آتش بس فوری در غزه تکرار می‌کنم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->