رهبر معظم انقلاب: آمریکا و رژیم صهیونیستی پاسخ دندان شکن دریافت خواهند کرد ربودن یک افسر نیروی دریایی لبنان توسط صهیونیست‌ها (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) هلاکت دو نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه عراقچی: توقف فعالیت کنسولگری‌های ایران در آلمان اقدامی غیر قابل توجیه است اسلامی: به کد‌های تولید محصولات اتمی دست یافتیم شنیده شدن صدای انفجار در کابل (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به خاک یمن (۱۲ آبان ۱۴۰۳) زلنسکی مدعی حضور ۳ هزار نظامی کره شمالی در کورسک شد حمله هوایی جدید رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) وزیر کشور: هیچ تفاوتی بین اقوام و مذاهب وجود ندارد کشته شدن سه نظامی صهیونیست در تله رزمندگان قسام (۱۲ آبان ۱۴۰۳) هریس در نظرسنجی‌ها از رای‌دهندگان زودهنگام از ترامپ پیشی گرفت وزیر کشور از تکمیل فاز نخست انسداد مرز‌های شرقی تا نیمه اول سال آینده خبرداد «عبدالکریم حسین‌زاده» رسما به سمت معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب شد رئیس‌جمهور بر حضور بخش خصوصی در حوزه حمل‌ونقل تاکید کرد رسانه اسرائیلی: پدافند هوایی ایران پنجمین قدرت جهانی است آیت‌الله علم‌الهدی: مساجد حاشیه شهر مشهد نیاز به تجهیز و رسیدگی دارد هاکوپیان، سفیر جدید ارمنستان در ایران محکومیت اقدام تجاوزکارانه اسرائیل در ایران از سوی سازمان همکاری شانگهای لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، هفته اول آذر بررسی خواهد شد گزارش آسوشیتدپرس از جنگ بی‌پایان اسرائیل در غزه هشدار سازمان ملل درباره شرایط اسف‌بار مردم در شمال غزه به‌کارگیری و آزمایش تجهیزات جدید سپاه در رزمایش امنیت جنوب شرق کشور کمال خرازی و صحبت‌های جنجال‌برانگیزش درخصوص امکان تغییر برنامه نظامی ایران و تولید سلاح هسته‌ای استاندار خراسان رضوی: سهم کشاورزی استان از تولید ناخالص ملی ۳ درصد بیشتر از متوسط کشور است + فیلم آمریکا ناوشکن‌ها و بمب‌افکن‌های تهاجمی به منطقه اعزام کرد تمدید وضعیت اضطرار ملی در قبال ایران از سوی بایدن انصاری از دستور رئیس‌جمهور برای بررسی FATF خبر داد وزیر کشور برای معارفه استاندار سیستان و بلوچستان وارد زاهدان شد + فیلم
سرخط خبرها

فناوری هسته‌ای و یک دعوای فردایی

  • کد خبر: ۲۲۰۵۳۶
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
فناوری هسته‌ای و یک دعوای فردایی
دعوا سر فرداست؛ فردایی که ذخایر سوخت‌های فسیلی تمام می‌شود. آن‌وقت مایی که وی‌آی‌پی‌نشین بودیم و دست دیگران به سوی ما دراز بود، از این جایگاه به بیرون پرتاب خواهیم شد و دست ما به سوی دیگران دراز خواهد شد.

هم ما می‌دانیم که «نمی‌خواهیم» بمب اتمی بسازیم، هم آنان که معرکه گرفته‌اند علیه ما بهتر از خودِ ما می‌دانند که «نمی‌خواهیم» به این سمت حرکت کنیم؛ خط گام‌های ما را هم رصد کرده‌اند. خودشان هم می‌دانند که دعوا سر بمب هسته‌ای نیست؛ سرِ دارا و ندار است، سرِ اینکه نمی‌خواهند کسی از بلوکی که ندارش می‌خواهند، بتواند حصار‌ها را بشکند و در کنار دارا‌ها برای خود جا باز کند. دعوا سر امروز هم نیست که سوخت‌های فسیلی دست ما را باز گذاشته و برایمان در وی‌آی‌پی صادرکنندگان جا گرفته است.

دعوا سر فرداست؛ فردایی که ذخایر سوخت‌های فسیلی تمام می‌شود. آن‌وقت مایی که وی‌آی‌پی‌نشین بودیم و دست دیگران به سوی ما دراز بود، از این جایگاه به بیرون پرتاب خواهیم شد و دست ما به سوی دیگران دراز خواهد شد. تجربه این نیم‌قرن می‌گوید نه‌ تنها دست ما را نخواهند گرفت که با چکمه هم چنان بر آن خواهند کوبید که لمس شود و توان دراز شدن -‌حتی به‌خواهش‌- را هم نداشته باشد. ما هم دستشان را خوانده‌ایم. 

بعد از اینکه آنان را آزموده‌ایم. وقتی از نان و دارو دریغ می‌کنند امروز، فردا سوخت خواهند داد؟! براساس حساب‌و‌کتاب پاسخ منفی است. همین است که جمهوری اسلامی هم راهبرد خود را بر رسیدن به توانایی تولیدات صلح‌آمیز هسته‌ای گذاشته است؛ تولیداتی که ساحت‌های متعدد زندگی مدرن امروز و فردا را پوشش می‌دهد. 

رفتن به این سمت -که برای قدرت‌ها پا گذاشتن در حیات خلوت آنان تلقی می‌شود- برای آنان تحمل‌ناشدنی است، به‌ویژه از سوی کشوری که هژمونی قدرت را برهم زده است و خود می‌خواهد با استقلال، قدرت تولید و نظمی بایسته و انسانی را سرسلسله باشد. آنان اگر با تسلیحات اتمی مشکل داشتند، خودشان باید اولین کسانی می‌بودند که با نابودی بمب‌های اتمی خود، برای عاری‌سازی جهان از این مرگ‌افزار‌ها پیش‌قدم می‌شدند. 

آنچه می‌بینیم این است که نه‌تن‌ها قدمی برنمی‌دارند که مسابقه پنهان را زیرپوستی، پی می‌گیرند. می‌خواهند دست‌و‌بال ما را ببندند، حال اینکه رژیمِ کودک‌کش و بیمارستان‌خراب‌کنِ صهیونیستی، ۲۵۰ بمب اتمی دارد؛ رژیمی که به هیچ نوع معاهده و حتی نظام اخلاقی‌ای پایبند نیست. باری، مشکل آنان نه با اتم است، نه با امروز. به فردا کار دارند و ما هم برای اینکه فردا دستمان پیش آنان به تکدی انرژی دراز نشود، امروز همه توانمان را می‌گذاریم تا در تولید محصولات صلح‌آمیز هسته‌ای به جایگاهی برسیم که به چشمِ دارا و برخوردار به ما نگاه و احترام شود، نه ندار و نابرخوردار. 

۲۰‌فروردین که از سال‌۱۳۸۹ با عنوان «روز ملی فناوری هسته‌ای» در تقویم ملی ما رسمیت یافته است، نوروزی است که هرسال ما را به یاد می‌آورد که باید همچنان با همه توان به پیش برویم. نه عقب‌گرد که ایستادن سرجا هم ما را از کاروان پیشرفت عقب می‌اندازد. پس باید با قدرت راهمان را ادامه دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->