زمان واریز کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۵ اردیبهشت ماه

  • کد خبر: ۲۲۰۷۶۱
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۵ اردیبهشت ماه
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: والدین دانش‌آموزان شش سال تمام که کار سنجش فرزندانشان انجام شده، می‌توانند از ۱۵ اردیبهشت برای ثبت‌نام اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید طریفی‌حسینی با بیان اینکه اواسط اردیبهشت ماه ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز می‌شود اظهار کرد: امسال بنابر برنامه‌ریزی‌ها اواسط اردیبهشت ماه دستورالعمل ثبت‌نام مدارس دوره ابتدایی به استان‌ها ابلاغ و از ۱۵ اردیبهشت کار ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیکی آغاز می‌شود.

به گفته وی، ثبت نام سایر پایه‌های تحصیلی بعد از امتحان خردادماه صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته از اواخر اردیبهشت ماه شرایط پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان به صورت الکترونیک انجام شد که تجربه موفقی بود افزود: امسال با توجه به اولویت‌های وزارتخانه، جلو کشیدن تقویم‌های اجرایی در دستور کار است تا بتوان از فرصت تابستان استفاده و کار برنامه‌ریزی آموزشی در مدارس انجام شود تا هم مدارس درگیر مسائل جاری و چالش نباشند و در طول تابستان کار برنامه‌ریزی آموزشی و تربیتی برای مدرسه انجام شود، بنابراین از ۱۵ اردیبهشت ماه فعالیت‌های اجرایی ثبت نام‌ها آغاز می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش پیش‌نیاز ثبت نام را «سنجش» نوآموزان بدو ورود به دبستان اعلام کرد و ادامه داد: حدود ۹۰۰ هزار نفر از افرادی که ۶ سال آنها تمام شده، در مهرماه واجد ثبت نام هستند؛ سنجش سلامت این کودکان توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام و می‌توانند ثبت نامشان را انجام دهند.

فعلا مجوزی برای ثبت‌نام متولدان نیمه دوم سال صادر نشده است

طریفی سن ثبت نام کلاس اولی‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ ـ ۱۴۰۴ را ۶ سال تمام عنوان کرد و گفت: سال گذشته طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، متولدین مهر ماه که پیش دبستانی را گذرانده بودند در مدارسی که امکان ثبت نامشان مهیا بود، اجازه ثبت نام یافتند که این اجازه تنها برای سال گذشته صادر شد لذا تا زمانی که دستورالعملی در این خصوص صادر نشود، قابلیت اجرا در سال تحصیلی جدید را نخواهد داشت.

وی ادامه داد: هرچند طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش متولدین مهر ماه در سال گذشته این اجازه را داشتند اگر مدارسی امکان ثبت نام داشته باشند کار ثبت نام را انجام دهند، اما این طرح مشکلاتی را ایجاد کرده بود، زیرا ملاک فقط ظرفیت مدرسه نبود چرا که دانش آموز باید شرایط رشدی لازم را به لحاظ ارزیابی‌های هوشی و جسمی را داشته باشد تا چالش‌هایی برای او ایجاد نشود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این آیین نامه تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۲ یعنی شهریورماه امسال اعتبار داشت، ادامه داد: ملاکی که امکان ثبت نام دانش آموزان را در مهرماه بدهد در پایان سال تحصیلی امسال منقضی می‌شود و از مهر ۱۴۰۳ اعتبار ندارد، مگر آنکه شورای عالی آموزش و پرورش دوباره آن را مصوب و تعیین تکلیف و به موضوع رسیدگی کند.

طریفی با بیان اینکه ملاک عمل در سال تحصیلی ۱۴۰۳ بر اساس تصمیم ستاد ثبت نام است و معاونت ابتدایی تابع سیاست شورای عالی آموزش و پرورش است عنوان کرد: هر چیزی که شورای عالی آموزش و پرورش و ستاد ثبت نام وزارت آموزش و پرورش تکلیف کند، همان انجام می‌شود، اما در حال حاضر تصمیمی برای این موضوع اتخاذ نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->