سیدمحمدرضا میری در گفتوگو با شهرآرانیوز گفت: با توجه به اینکه کمتر به مسئله هنر پرداخته شده است هنرمندان در زمینه هنر انقلاب هم به تبع، فعالیت کمتری دارند. برخی میآیند و کارهایی هم انجام میدهند اما مشخص است که صرفا با برداشتهای شخصیشان از هنر این کار را انجام دادهاند. این است که کار تخصصی به آن صورت دیده نمیشود بنابراین هنرمندان نمیتوانند به صورت تخصصی در زمینه انقلاب و فرهنگ پیش بروند.
وی در ادامه تاکید کرد: رسانه تاثیر به سازایی در تبلیغات دارد. اگر هنرمندان ببینند هزینهای بابت تبلیغات پرداخت شده است به آن سمت کشیده و ترغیب میشوند. رسانه همچنین پیش از این برگزاری جشنوارههای سراسری و تبلیغات برای آنها هنرمند را متوجه شرکت در آن میکند. اما اکنون جای آن جشنوارهها خالی است. رسانه اما با این توجه که نقش بسیار مهمی در جشنوارهها دارد به نوعی مشوق اصلی هنرمندان کشورمان است.
میری با توجه به تاثیر هنر انقلاب در نسل جوان ادامه داد: درمورد نسل جوان کمتر به هنر و بخصوص موسیقی پرداخته شده. نسل جوان ما اطلاعات کمتری نسبت به موسیقی انقلاب و هنر انقلاب دارند. این درحالی است که قدمت موسیقی کشور ما نسبت به سایر کشورها بسیار بیشتر است، اما شاهد تبلیغات کمتری در اینباره هستیم. تبعا وقتی یک جوان میخواهد سرمایهگذاری خاصی داشته باشد روی یک سبک موسیقی و وقتش را به آن سمت ببرد به بیراهه کشیده میشود. چطور از جوانی میخواهیم ما را انتخاب کند که اصلا نمیشناسدمان؟
در آخر این هنرمند اظهار کرد: اکنون یک سری فعالیتها مثل سرود دانشآموزی و ورود موسیقی به مدارس اتفاق افتاده است. به نظرم با مشاورههای خوب و کارشناسی مناسب، اطلاعات و اخبار صحیحی باید در دسترس این قشر قرار بگیرد، در قبال آن یک فرد مناسب به عنوان کارشناس میتواند به تاثیرپذیری جوانان در قبال هنر کمک کند تا سبک مناسب خودشان را انتخاب کنند. از طرفی همانطور که اشاره شد، رسانه مهمترین مروج هنر انقلاب است.