اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم حمله ایران به اسرائیل + فیلم و عکس (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) شهید محمدمهدی طهرانچی که بود؟ حمله رژیم صهیونیستی به ۱۰ نقطه آذربایجان شرقی| ۳ نفر در تبریز به شهادت رسیدند (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سردار رادان: رژیم صهیونیستی باید منتظر مجازاتی سخت باشد واکنش‌های بین‌المللی به تجاوز اسرائیل به خاک ایران بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تجاوز اسرائیل به کشور سردار شهید حسین سلامی که بود؟ واکنش رئیس قوه قضائیه به حمله اسرائیل به ایران: رژیم منحوس ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت به اسرائیل هستند پیام‌های تسلیت در پی شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم، در پی حمله جنایتکارانه اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به ایران: نیروهای مسلح در دفاع از کشور درنگ نخواهند کرد سرلشکر شهید محمد باقری که بود؟ آگاهی ترامپ از حمله اسرائیل به ایران بیانیه ارتش: ارتش و سپاه در حال نبرد در آسمان هستند بیانیه وزارت کشور در پی حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیشنهاد آتش‌بس «سه‌مرحله‌ای» غزه در مذاکرات مصر

  • کد خبر: ۲۲۰۹۳۴
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰
پیشنهاد آتش‌بس «سه‌مرحله‌ای» غزه در مذاکرات مصر
شبکه الجزیره قطر امروز (دوشنبه) به نقل از منابع خود گزارش داد که طرف های میانجی در مذاکرات جاری قاهره با هدف پایان دادن به جنگ در نوار غزه، پیشنهاد آتش بس سه مرحله ای را مطرح کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، این پیشنهاد شامل بازگشت آوارگان غیرنظامی و غیرمسلح به شمال نوار غزه، بدون اشاره به شمار آنهاست.

براساس پیشنهاد مذکور، رژیم صهیونیستی با بازگشایی خیابان الرشید و اتوبان سراسری شمالی جنوبی صلاح الدین در نوار غزه موافقت خواهد کرد و نیروهای این رژیم در فاصله ۵۰۰ متری این اتوبان مستقر خواهند شد.

مطابق یکی دیگر از بندهای این توافق، روزانه ۵۰۰ کامیون کمک های بشردوستانه وارد نوار غزه از جمله منطقه شمال غزه خواهد شد.

طرح توافق مذکور همچنین شامل آزادی ۹۰۰ اسیر فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی در مرحله اول توافق خواهد بود که از جمله اسرا، ۱۰۰ اسیر محکوم به حبس ابد نیز آزاد خواهند شد.

بر پایه این گزارش، در مرحله دوم، کلیه اسرای صهیونیست آزاد خواهند شد و مذاکرات برقراری مجدد آتش بس دائمی به پایان خواهد رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->