تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن قیمت میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت طلای ۴ هزار دلاری | قیمت جهانی طلا امروز (۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد انتقال ریسک به بازار سهام؛ بورس در یک قدمی ۳ میلیون واحدی تولید صنایع افزایش یافت | زارعی سخنگوی وزارت صمت شد طلای جهانی در آستانه رکورد ۴ هزار دلاری پیش‌بینی بورس در روز چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ از دل‌نگرانی تولیدکنندگان تا دلگرمی صادرکنندگان | روایتی از هشتمین نمایشگاه خانه مدرن و ایده‌آل در مشهد + فیلم خودروسازان ملزم به درج مهلت تحویل با روز تقویمی در قرارداد‌ها
سرخط خبرها

عرض اندام ارز!

  • کد خبر: ۲۲۱۰۹۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
عرض اندام ارز!
همان طور که در جریان هستید، جریان افزایش نرخ ارز این روز‌ها به شدیدترین حالت خودش رسیده است. البته مسئولان هم بی تفاوت نیستند و مصاحبه‌ها و اظهارنظر‌هایی دارند. اظهار نظر‌هایی که برای هر کدامش می‌توان یک حالت خاص متصور شد.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

همان طور که در جریان هستید، جریان افزایش نرخ ارز این روز‌ها به شدیدترین حالت خودش رسیده است. البته مسئولان هم بی تفاوت نیستند و مصاحبه‌ها و اظهارنظر‌هایی دارند. اظهار نظر‌هایی که برای هر کدامش می‌توان یک حالت خاص متصور شد.

مثلا وقتی می‌گویند می‌خواهند با توزیع ارز در صرافی‌ها قیمت ارز را کنترل کنند یک آقا را تصور می‌کنیم که با یک ظرف ماست ۹۰۰ گرمی پرچرب می‌رود لب ساحل تا با آن از تمام آب دریا دوغ درست کند.

وقتی می‌گویند به زودی قیمت ارز پایین می‌آید تصور می‌کنیم تومور گنده‌ای روی سرمان داریم که دارد به سمت مغز پیشروی می‌کند، اما یک نفر آمده و می‌گوید تومور خودش از فردا از این همه فرت و فرت بزرگ شدن خسته می‌شود و شروع می‌کند به کوچک و کوچک‌تر شدن. وقتی‌ می‌گویند برای کنترل نرخ ارز روش ویژه و منحصر به فردی داریم. تصور می‌کنیم وسط عمل قلب باز مهم که هر لحظه ممکن است قلب از حرکت بایستد یک نفر وارد اتاق عمل می‌شود و قصد دارد با دستان غیراستریل، یک چسب زخم را به قلب بزند.

البته این را هم نمی‌داند که کدام عضو قلب است و کدام یک قلوه! اینکه می‌گویند ما خودمان حواسمان به قیمت ارز هست تصور می‌کنیم که به یک نفر سپرده اند مواظب ماشین باشد، ولی بعد بیاید و بگوید حواسم به ماشین بود و تمام لحظاتی که آمدند و آن را بردند با دقت نگاه کردم. وقتی کارشناسان اقتصادی را به تلویزیون دعوت می‌کنند تا بگویند بازار ارز جای خوبی برای سرمایه گذاری نیست همان زمان کودکی خود را تصور می‌کنیم که پدر و مادر‌ها می‌خواستند بروند مهمانی ولی به ما می‌گفتند ما فقط داریم می‌رویم آمپول بزنیم.

وقتی می‌گویند نگران نباشید، اتفاق بدی در اقتصادمان نمی‌افتد تصور می‌کنیم یک نفر از ساختمان بیست طبقه دارد سقوط می‌کند و وقتی به طبقه پنجم می‌رسد خوشحال باشد و بگوید: خوشبختانه تا اینجای کار که اتفاق بدی برایم نیفتاده است!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->