وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چای ارزپهلو!

  • کد خبر: ۱۹۹۸۴۰
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۸
  • ۱
چای ارزپهلو!
بعد از اینکه معلوم شد یک شرکت ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار ارز برای برای واردات چای گرفته است، ولی بخش بسیاری از آن را به مبالغ بالاتر فروخته است به سراغ یکی از مقامات آن شرکت رفتیم.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

بعد از اینکه معلوم شد یک شرکت ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار ارز برای برای واردات چای گرفته است، ولی بخش بسیاری از آن را به مبالغ بالاتر فروخته است به سراغ یکی از مقامات آن شرکت رفتیم.

وقتی پرسیدیم چطور توانسته اید چنین حجم سنگینی از ارز را دریافت کنید در جواب گفتند:، چون ما متفاوت بودیم. وقتی هم پرسیدیم که دقیقا چه تفاوتی داشتید؟ به نکات زیر اشاره کردند:

شما برای اینکه از چای لذت ببرید منتظر می‌مانید تا دم بکشد، ولی ما بلد بودیم بدون اینکه چای دم بکشد از آن لذت ببریم.

شما محتاج چایی بودید که کنارش سه چهار تا قند هم باشد، ولی ما محتاج چایی بودیم که کنارش سه چهار میلیارد ارز باشد.

شما فکر می‌کردید برای اینکه از چای پول درآورید باید کاشت داشت و برداشت را به ترتیب و کاملا طی کنید، ولی ما می‌دانستیم می‌شود کاشت و داشت، نداشت، ولی برداشت کامل را داشت.

شما خیال می‌کردید بعد از چند دقیقه چای از دهان می‌افتد، ولی ما نشان دادیم که می‌شود چند سال بگذرد و باز هم چای از دهان نیفتد و اصلا بهتر از قبل به دهان مزه کند.

شما تصور می‌کردید باید حتما یک لیوان چای داغ رویتان بریزد تا بسوزید، اما ما با همان چای خشک کاری کردیم که شما بدجور بسوزید.

شما فکر کردید میزان رنگ چای خیلی مهم است و چای باید خوش رنگ باشد، اما ما نظرمان فرق می‌کرد و معتقد بودیم میزان ارز چای خیلی مهم است و چای باید خوش ارز باشد.

شما معتقد بودید چای تلخ است و باید کنارش یک چیز شیرین کننده باشد، ولی ما دانستیم چای خودش به تنهایی شیرین کننده است و می‌تواند زندگی را شیرین‌تر هم بکند.

در پایان شما اول باید یک کتری آب جوش در آشپزخانه داشته باشید تا به مرحله استفاده از چای برسید، ولی ما اول چای را استفاده کردیم حالا باید برویم زندان و آنجا یک پارچ آب خنک بخوریم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۹
0
0
طنز تلخی بود...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->