ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بانک شهر مصمم در خرید سهام پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۲۱۶۱۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
بانک شهر مصمم در خرید سهام پرسپولیس
بانک شهر علاقه زیادی به خرید بخش عمده ای از سهام باشگاه پرسپولیس را دارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، در بین بانک های خواهان سهام باشگاه پرسپولیس بانک شهر مصمم است که ۴۶ درصد از سهام این باشگاه را برای خود کند و مابقی بانک های خواهان هر کدام ۱۰ درصد از سهام  قهرمان فصل گذشته لیگ را خواهند خرید. جالب اینکه بانک شهر طلب سنگینی از باشگاه پرسپولیس دارد که یک بخش آن فقط وام دو میلیون دلاری است.

حالا این طلب چقدر در خواسته مدیران این بانک برای خرید ۳۶ درصد سهام باشگاه پرسپولیس نقش داشته مشخص نیست و چه بسا بخشی از سهام را به جای این طلب هایش بردارد. در هر صورت اگر بانک شهر ۴۶ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کند سه عضو جدید هیات مدیره این باشگاه را خودش انتخاب خواهد کرد و بیشترین نقش را در تصمیمات کلان باشگاه پرطرفدار خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->