خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در سه حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین امسال تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان
سرخط خبرها

مأموریت قرارگاه عملیاتی خدمت به زائران نوروزی چهل‌روزه بود

  • کد خبر: ۲۲۲۷۲۸
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
مأموریت قرارگاه عملیاتی خدمت به زائران نوروزی چهل‌روزه بود
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: بزرگترین ویژگی این دوره این بود که خدمت رسانی به زائران غریب به چهل روز و طولانی‌ترین دوران خدمت بود. طراحی یک دوره ماموریت چهل روزه کار آسانی نیست.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد در مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی ارائه خدمات به زائران اظهار کرد: از تمام کسانی که در ایام نوروز خدمت‌رسانی کردند تشکر و قدردانی می‌کنم. بزرگترین ویژگی این دوره این بود که خدمت رسانی غریب چهل روزه و طولانی‌ترین دوران خدمت بود. طراحی یک دوره ماموریت چهل روزه کار آسانی نیست.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: ما در این دوره میزبان ١٢ میلیون و ۵٨٢ هزار و ٣٧۶ زائر از سراسر کشور بودیم که حدود ٨ میلیون و ۴۶٢ هزار و ٢۵ زائر از مجموعه‌های اقامتی استفاده کردند. همچنین حوزه نظارت و بازرسی در همه بخش‌ها فعال عمل کردند و هزار و ١١۴ نفر کنترل و بازرسی را در بخش‌های مختلف عهده دار بودند.

وی افزود: در سال ١۴٠٠، ٧۴ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان شناسایی شد و با اهتمام و تلاش در اداره راهداری و راه و شهرسازی ١٩ نقطه باقی مانده است و انشالله بتوانیم تا سال آینده نیز آنها را مرتفع کنیم.

گنابادی نژاد ادامه داد: امسال برای اولین‌بار فراخوان ایده‌پردازی مردمی با عنوان ایده پردازی شوق زیارت داشتیم که سه هزار نفر شرکت کردند. مجموعه فعالان در حوزه اقامتی زائران با توجه به ماه مبارک رمضان تخفیف ویژه‌ای گذاشتند. در دولت سیزدهم مجموعه مصوبات کارگروه ملی زیارت به صورت دائمی بود. همچنین همیشه در برگشت مسافران مشکل داشتیم، اما امسال با فروش بلیت‌های رفت و برگشت این مشکلات رفع شد.

وی با بیان اینکه ترافیک مشهد آزاردهنده است و باید برای حل مسائل و مشکلات اندیشه بیشتری شود، تاکید کرد: در حوزه اطلاع‌رسانی در ایام نوروز با توجه به تعطیلی مطبوعات باید توجه بیشتری شود. همچنین در حوزه حمل و نقل ریلی و هوایی بیشتر کار شود و باید خدمات فرهنگی با حجم این زائر حضور پررنگ تری داشته باشند.

وی ادامه داد: امسال ٩ هزار و ۴٧٨ گزارش مردمی داشتیم که بیشتر نارضایتی مردم در حوزه تخلفات، درج قیمت بر روی کالا‌ها و گران‌فروشی بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->