پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل محمدی یاسین سلمانی را نمی خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس
سرخط خبرها

نکونام: شش فینال باقی مانده| جنگ ادامه دارد...

  • کد خبر: ۲۲۳۲۲۷
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
نکونام: شش فینال باقی مانده| جنگ ادامه دارد...
سرمربی استقلال اعتقاد دارد که تیمش تا پایان لیگ شش فینال پیش رو دارد. عزم نکونام برای نگه داشتن تیمش در صدر جدول جزم است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جواد نکونام، سرمربی استقلال بعد از بازی با شمس آذر در جمع بازیکنان استقلال حاضر شده و صحبت‌هایی به زبان آورده که نشان دهنده عزم او برای تداوم صدرنشینی است. سرمربی استقلال این جملات را به زبان آورده است: «من از همه شما ممنونم که بعد از صدرنشینی پرسپولیس توانستید شمس آذر را شکست دهد و دوباره صدرجدول را پس بگیرید. این برای من کار بسیار بزرگی است، اما از همه شما می‌خواهم با انگیزه لیگ را ادامه بدهید.»

سرمربی استقلال تاکید کرده که برای استقلال بازی‌های سختی باقی مانده که همانند یک فینال است. نکونام این جملات را هم به زبان آورده است: «ما شش بازی پیش رو داریم که هریک از این بازی‌ها برای ما فینال است و باید با انگیزه و تمام قوا مقابل رقبا قرار بگیریم. از همه شما می‌خواهم توجهی به حواشی نداشته باشید و فقط با قدرت در زمین مسابقه حاضر شوید. باید برای چیزی که تا الان برایش زحمت کشیدیم، بازهم بجنگیم.»

صحبت‌های سرمربی استقلال نشان‌دهنده رویکرد مناسبی است که در استقلال شکل گرفته و اول شخص کادر فنی کار را تمام شده تلقی نمی‌کند و براین باور است که همه بازیکنان باید تا پایان لیگ مسئولانه در میدان رقابت حاضر شوند. حال باید دید بازیکنان نیز مانند سرمربی خود با این دیدگاه که همه بازی‌ها به مثابه فینال می‌ماند، در میدان‌ها‌ی آتی حاضر خواهند شد یا اینکه اتفاقات دیگری رخ خواهد داد؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->