شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد
سرخط خبرها

کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟

  • کد خبر: ۲۲۴۰۳۴
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟
دومین جلسه رسیدگی به اتهامات تتلو برگزار شد و او به سؤالات قاضی پاسخ داد؛ اما با انتشار خبر این دادگاه، سؤالات بیشتری در اذهان عمومی شکل گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو برگزار شد. با برگزاری این دادگاه و صحبت‌های مطرح‌شده، اطلاعات بیشتری از پرونده تتلو به دست آمد.

تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم‌کردن شرایط آن، فعالیت تبلیغی علیه نظام، دائرکردن سایت شرط‌بندی برای قمار و تشویق دیگران به آن، انتشار محتویات مستهجن در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت از مخاطبان به ارتکاب جرائم منافی‌عفت، مصرف مواد مخدر، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور با توصیه به هواداران و فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر شرع اسلام، از اتهامات مهم امیرحسین مقصودلو در این پرونده به حساب می‌آید.

البته این اتهامات منتشرشده، فقط مربوط به یکی از پرونده‌های تتلو است و او چند پرونده دیگر نیز دارد.

قمار فقط برد نیست؛ چه در سایت من و چه در سایت هر کس دیگه‌ای!

یکی از اتهاماتی که روز گذشته در دادگاه به آن رسیدگی شد، اتهام «دائرکردن سایت شرط‌بندی برای قمار و تشویق دیگران به آن» است؛ اما روز گذشته تتلو در دادگاه عنوان کرد: «صاحب سایت شرط‌بندی نبودم. صاحبان سایت شرط‌بندی مشخص هستند. من فقط تبلیغش می‌کردم. در آن زمان برای بنده اعلان پلیس اینترپل صادر شده بود و دستگیرم کردند. پس از دستگیری در ترکیه با کمک گردانندگان اصلی سایت شرط‌بندی و قمار آزاد شدم و برایم ویلایی خریداری کردند.»

این درحالی است که با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت می‌توان اطلاعات بیشتری درباره این ادعای تتلو به دست آورد. در توضیحات این سایت آمده بود: «تتل‌بت یا همان tatalbet به‌عنوان سایت شرط‌بندی امیر تتلو شناخته می‌شود که در تاریخ ۱۰‌مرداد‌ماه سال۱۳۹۹ روی کار آمده است...»

همچنین در یکی از وویس‌هایی تتلو در‌این‌رابطه وی به صراحت از مالکیتش درباره این سایت صحبت کرد: «قمارباز اسمش روش است؛ قمارباز یعنی قمار می‌بازی، بیشتر می‌بازی، من خودم هم قمار می‌کنم، بیشتر می‌بازم. سال‌هاست که خودم شرط‌بندی نکردم و نمی‌کنم؛ اما با علم اینکه بیشتر می‌بازم، می‌روم بازی می‌کنم. ولی یک‌سری هم شانس دارند و می‌برند؛ برد و باخت دارد و فقط برد نیست. قمار چه در سایت من و چه در سایت هر کس دیگری بروید، قمار یک قسمت دارد که اسمش باخت است.»

تحریک اغتشاش‌ها توسط خانم بازیگر

موضوع دیگری که در جلسه دادگاه روز گذشته، امیرحسین مقصودلو به آن اعتراف کرد، انتشار آهنگی در اغتشاشات سال۱۴۰۱ بود. تتلو در‌این‌باره گفت: «در آن بازه یکی از بازیگران زن کشور که اکنون ساکن ترکیه است، من را تحریک کرد تا آهنگی درست کنم؛ البته بعد‌ها متوجه اشتباهم شدم و آن آهنگ را پاک کردم.»

هرچند که او اسمی از این بازیگر خانم به زبان نیاورد، اما بسیاری بر این باورند که خانم «س. ق» که مدتی با وی در ترکیه ارتباط داشت، فرد مدنظر امیرحسین مقصودلو بوده است. این بازیگر خانم پس از بر‌هم‌خوردن رابطه‌شان، مدتی سکوت کرد؛ اما پس از آن نیز با انتشار ویدئو‌هایی در بستر فضای مجازی در رابطه با تتلو و رفتار‌های غیرانسانی او افشاگری کرد.

اما نکته دیگری که درباره این خانم بازیگر و ادعای تتلو مبنی بر حمایتش از جنبش «زن، زندگی، آزادی» دارد، این است که وی در این ایام هیچ اظهارنظر یا حتی استوری حمایتی از اغتشاشات منتشر نکرد. در مقابل برخی مدعی هستند که این بازیگر ساکن ترکیه، خانم «پ. ص» است.

در روز‌های آینده و با برگزاری جلسات دیگر دادگاه ابعاد بیشتری از پرونده وی باز خواهد شد.

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->