نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

نائب رئیس شورای عالی استان‌ها: باید نگاه ساختار سیاسی ما به شورا‌ها تغییر کند

  • کد خبر: ۲۲۴۷۰۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
نائب رئیس شورای عالی استان‌ها: باید نگاه ساختار سیاسی ما به شورا‌ها تغییر کند
نائب رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: امروز باید بسیاری از تصمیمات توسط شورا‌های شهر و روستا‌ها انجام شود، اما واقعا اینگونه نیست و هنوز با این هدف فاصله داریم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در همایش تجلیل از شورای‌های اسلامی شهرستان مشهد که به مناسبت، ٩ اردیبهشت ماه، سالروز تاسیس نهاد مقدس شورای اسلامی و روز شورا‌ها برگزار شد، اظهار کرد: اتفاقات جز با همفکری شکل نمی‌گیرد. امروز جمع شدیم و در خصوص شورا‌ها صحبت می‌کنیم. وقتی در خصوص شورا‌ها مطالعه می‌کنیم، می‌بینیم در قرآن، احادیث، قانون اساسی، کلام امام راحل (ره) و مقام مقام رهبری از اهمیت شورا‌ها صحبت شده، اما هنوز به نقطه اصلی خودمان و آنچه قانون اساسی به ما به عنوان نمایندگان مردم موظف کردند، محقق نشده و این نقص وجود دارد.

وی با اشاره به این موضوع که امروز باید بسیاری از تصمیمات توسط شورا‌های شهر و روستا‌ها انجام شود، ادامه داد:، اما واقعا اینگونه نیست و هنوز با این هدف فاصله داریم، ما دنبال این هستیم فاصله را کاهش دهیم و اتفاقات خوبی برای خدمتگزاری به مردم رقم بزنیم.

حاجی بگلو در ادامه با تاکید بر این موضوع که زمانی که امام (ره) دستور تشکیل شورا‌ها را دادند، با این نگاه بود که کار منطقه، محله و شهر یا روستا را برای اداره به خود مردم واگذار کرده و نقش مردم را پررنگ کنیم، گفت: امروز وظیفه داریم در راستای اهداف نظام و سیاست‌های دولت تلاش کنیم، اما در این مسیر برخی موانع وجود دارد که باید این موانع را هرچه زودتر با همفکری، همدلی، مشورت و تصمیمات کلان دولت برطرف کنیم، وگرنه به هدف اصلی نرسیدیم و نخواهیم رسید؛ زیرا هدف ما فتح قله خدمتگزاری به مردم است، اما در میانه راه هستیم که باید تکمیل شده و اختیارات به شورا‌ها واگذار شود.

وی با بیان اینکه تصمیمات ما به عنوان خدمتگزاران مردم در روستا و شهر براساس تکلیف و خدمتگزاری است، تاکید کرد:، اما واقعا نتوانستیم آنچه را که باید محقق کنیم. نمی‌گوییم کاری انجام نشده، بعد از پیروزی انقلاب خدمات زیادی داشتیم، داریم و خواهیم داشت، اما تا رسیدن به قله فاصله داریم. باید به گونه‌ای تلاش کنیم که بتوانیم خدمتگزاری خوبی را برای مردم حتی در دورترین نقطه روستا‌ها نیز انجام دهیم.

حاجی‌بگلو با اشاره به اینکه یکی از موارد مورد پیگیری ما اصلاح قوانین شورا‌های شهر و روستا است، تصریح کرد: مردم باید نقش پررنگی داشته باشند. ساختار سیاسی ما باید نسبت به شورا‌ها تغییر کند. برخی مدیران و مسئولان شورا‌های شهر و روستا‌ها را هووی خود ندانند. اگر دنبال خدمتگزاری بهتر هستیم باید به قوانین موجود و قوانین اصلاح شده احترام بگذاریم. بسیاری از معضلات کشور به دست مردم قابل حل است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در اردیبهشت‌ماه در شورای عالی استان‌ها اولین قانون تصویب می‌شود که مقامات دولتی منصوب شده توسط وزیر و رئیس‌جمهور در استان‌ها مکلف شوند از شورای استان رای اعتماد بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->