رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کار شورا یک فضیلت انسانی است + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۴۷۰۹
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کار شورا یک فضیلت انسانی است + فیلم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: کار شورا یک فضیلت انسانی است. همه ما کار بافضیلتی به عهده داریم و از طرفی باید اهل مشورت باشیم و از استبداد و خودکامگی دوری کنیم. بدانید که انحصارطلبی برخلاف کار این فضیلت است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهرستان مشهد که به مناسبت ٩ اردیبهشت ماه، سالروز تأسیس نهاد مقدس شورای اسلامی و روز شورا‌ها برگزار شد، ضمن تبریک پیشاپیش به مناسبت روز معلم و قدردانی از آن‌ها و تبریک روز کارگر اظهار کرد: ‌آبادانی و توسعه اقتصادی به دست کارگران اتفاق می‌افتد.

وی با اشاره به این موضوع که اهمیت شوراها در قرآن، احادیث و قانون اساسی آمده است، بیان کرد: در ابتدای انقلاب، حضرت امام(ره) اهمیت شوراها را به‌صراحت عنوان کردند. کار شورا یک فضیلت انسانی است. همه ما کار بافضیلتی به عهده داریم و باید اهل مشورت باشیم و از استبداد و خودکامگی دوری کنیم. بدانید که انحصارطلبی برخلاف کار این فضیلت است. اگر انسان انحصارطلب باشد، باعث سقوط انسانیت می‌شود.

رئیس شورای اسلامی ادامه داد: ما در کنار هم موفق خواهیم بود. با مشورت، به شخصیت دیگران احترام می‌گذاریم. یکی از مسائل مهم این است که شوراها با مشورت تصمیمات درست و مهم را می‌گیرند. اینکه ما دیگران را باشخصیت قلمداد کنیم و از آن‌ها مشورت بگیریم، کاری است که حضرت امام(ره) انقلاب را با آن آغاز کرد؛ اما متأسفانه بی‌حوصلگی‌های ما باعث می‌شود که از این امر غفلت کنیم.

رئیس شورای اسلامی مشهد ادامه داد: مسئله دیگر در شوراها راه صحیح و رسیدن به راه درست و حقیقی است و شوراها بهترین راه را زمانی می‌توانند به دست آورند که در تعامل با هم و در کنار هم باشند تا با تفاهم درست به اهداف شوراها دست یابند.

وی با تأکید بر این موضوع که شوراها نماد انسانی و آزاداندیشی هستند، گفت: اگر بخواهیم نماد آزاداندیشی را بگویم، باید از شورا نام ببریم. همچنین شوراها باعث انسجام‌ می‌شوند و از طرفی می‌توانند احساس مسئولیت را در بین مردم افزایش دهند.

وی از فرماندار مشهد این‌طور درخواست کرد: مرز اختلاف بین مشهد و طرقبه حدود ٢٠ سال است که حل نشده و این امر ترافیک شدید ایجاد کرده و سبب نارضایتی مردم شده است؛ از شما خواستارم به صورت جدی به این موضوع ورود پیدا کنید.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در بخش رضوی، اقدامات خوبی انجام شده و یک‌سری اقدامات دیگر همچنان در برنامه‌های ما وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->